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Quality Control According to Starter Application in the Non-Sterile Fermentation System Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Complexity of kimchi fermentation: Factors influencing the microbial and metabolic profile of kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
김치 유산균 Starter를 이용한 저염김치의 발효 특성
한국식품영양학회지
2016 .10
Metabolic dynamics of kimchi juice fermentation: a comparative study between Leuconostoc and Lactobacillus starters
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
김치 발효 중 소금 농도에 따른 균총의 변화
한국식품영양과학회지
2021 .06
The Effect of Red LED on the Activation and Growth Promotion of Fermentation Starter Cultures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Comparison of Methods for Investigating Microbial Community during the Fermentation of Kimchi Determined by High-Throughput Sequencing and MALDI-TOF MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
The Effect of Salinity on Starch-Derived Metabolites Released from Kimchi During Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Unraveling the key conditions for Leuconostoc starter dominance in kimchi fermentation through multi-omics approaches
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
상품김치 생산공정의 발달사
식품과학과 산업
2024 .06
Fermentation Characteristics of Kimchi Prepared with mannitol-producing starter on Fermentation Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
갓김치(Brassica juncea) 숙성 중 영양성분 및 이화학적 특성 변화
한국식품영양학회지
2016 .10
탁주용 곰팡이 고체종국 제조 및 품질 특성
Food Science and Preservation
2016 .12
Evaluation of Isolated Strains from Different Sources as Starter for Kimchi Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Microbial community change during Gajami Sik-hae fermentation and its shelf-life extension using lactic acid bacteria starter
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Quality characteristics of Back kimchi with different lactic acid bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effects of quality improvement on Doenjang fermentation according to starter inoculation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Development of probiotic starter for soybean fermentation with flavor improving capacity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Does kimchi fermentation regulate the physiological activity of intestinal microbes?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
젖산균이 김치 발효 중 아플라톡신 함량 변화에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2015 .10
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