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Quality Control According to Starter Application in the Non-Sterile Fermentation System Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Metabolic dynamics of kimchi juice fermentation: a comparative study between Leuconostoc and Lactobacillus starters
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Changes in microbial community and the function and role of starter cultures in kimchi fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
김치 유산균 Starter를 이용한 저염김치의 발효 특성
한국식품영양학회지
2016 .10
Potential of γ-Aminobutyric Acid-Producing Leuconostoc mesenteroides Strains Isolated from Kimchi as a Starter for High-γ-Aminobutyric Acid Kimchi Fermentation
Preventive Nutrition and Food Science
2023 .12
Applications of multi-omics approaches to nutritional sciences
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Complexity of kimchi fermentation: Factors influencing the microbial and metabolic profile of kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
The Effect of Salinity on Starch-Derived Metabolites Released from Kimchi During Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
상품김치 생산공정의 발달사
식품과학과 산업
2024 .06
The Effect of Red LED on the Activation and Growth Promotion of Fermentation Starter Cultures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
젖산균이 김치 발효 중 아플라톡신 함량 변화에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2015 .10
Fermentation Characteristics of Kimchi Prepared with mannitol-producing starter on Fermentation Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of Leuconostoc mesenteroides subsp. Jonggajibkimchii DRC1506 as Starter on the Fermentation and Quality of Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
갓김치(Brassica juncea) 숙성 중 영양성분 및 이화학적 특성 변화
한국식품영양학회지
2016 .10
Quality characteristics of Back kimchi with different lactic acid bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Evaluation of Isolated Strains from Different Sources as Starter for Kimchi Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Changes of Metabolite and Volatile Compounds in Kimchi Inoculated with Different Leuconostoc mesenteroides Starters
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
김치 발효 중 소금 농도에 따른 균총의 변화
한국식품영양과학회지
2021 .06
Optimization of Kimchi Function and Anti-Obesity/Anti-Inflammatory Effect
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Unraveling the Synergistic Effects of Exogenous Phytohormones Supplementation on the Biosynthesis of Ginsenosides in a Hydroponic System: An Integrated Multi-omics Framework Investigation
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
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