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이용수
ABSTRACT
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
REFERENCES
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Changes of Metabolite and Volatile Compounds in Kimchi Inoculated with Different Leuconostoc mesenteroides Starters
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effect of Leuconostoc mesenteroides subsp. Jonggajibkimchii DRC1506 as Starter on the Fermentation and Quality of Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Physiological Characteristics of Leuconostoc mesenteroides MKJW Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Quality Control According to Starter Application in the Non-Sterile Fermentation System Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Anticancer Potential of Fermented Cabbage Extract with Leuconostoc mesenteroides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Metabolic dynamics of kimchi juice fermentation: a comparative study between Leuconostoc and Lactobacillus starters
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
젖산균이 김치 발효 중 아플라톡신 함량 변화에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2015 .10
Leuconostoc mesenteroides를 이용한 브로콜리 발효물에 의한 Clostridium difficile의 생육 제어
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
Vitamin B2 producing of Leuconostoc mesenteroides as Complementary Supplement for Intestinal Inflammation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Optimization of Kimchi Function and Anti-Obesity/Anti-Inflammatory Effect
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
젖산균 발효를 통한 콩잎 추출물의 비배당체 이소플라본 함량 증대
농업생명환경연구
2019 .01
김치 유산균 Starter를 이용한 저염김치의 발효 특성
한국식품영양학회지
2016 .10
Changes in microbial community and the function and role of starter cultures in kimchi fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Unraveling the key conditions for Leuconostoc starter dominance in kimchi fermentation through multi-omics approaches
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
만니톨 생산성이 우수한 Leuconostoc mesenteroides KCTC13305 균주의 생육특성
농업생명환경연구
2018 .01
Evaluation of Isolated Strains from Different Sources as Starter for Kimchi Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
상품김치 생산공정의 발달사
식품과학과 산업
2024 .06
Improved Quality Characteristics of Potato Garaetteok Fermented by Bacillus subtilis and Leuconostoc mesenteroides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Analysis of Acid and Bile Tolerance of Leuconostoc Strains Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Complexity of kimchi fermentation: Factors influencing the microbial and metabolic profile of kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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