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Changes of Metabolite and Volatile Compounds in Kimchi Inoculated with Different Leuconostoc mesenteroides Starters
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Potential of γ-Aminobutyric Acid-Producing Leuconostoc mesenteroides Strains Isolated from Kimchi as a Starter for High-γ-Aminobutyric Acid Kimchi Fermentation
Preventive Nutrition and Food Science
2023 .12
Analysis of Acid and Bile Tolerance of Leuconostoc Strains Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Anticancer Potential of Fermented Cabbage Extract with Leuconostoc mesenteroides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Vitamin B2 producing of Leuconostoc mesenteroides as Complementary Supplement for Intestinal Inflammation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of Leuconostoc mesenteroides subsp. Jonggajibkimchii DRC1506 as Starter on the Fermentation and Quality of Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Optimization of fermentation conditions for the enhancement of α-glucosidase inhibition from Artemisia capillaris extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Optimal fermentation conditions for enhancing α-glucosidase inhibitory activity of Momordica charantia
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Improved Quality Characteristics of Potato Garaetteok Fermented by Bacillus subtilis and Leuconostoc mesenteroides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality Characteristics of Potato Jeungpyeon Fermented by Saccharomyces cerevisiae and Leuconostoc mesenteroides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Comparative Analysis on the Characteristics of Kimchi Regarding to Kimchi Preparations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
김치산업의 현황과 발전 방향
식품과학과 산업
2020 .06
Quality Characteristics and Antioxidant Activities of Onion Bread Fermented with Probiotic Leuconostoc mesenteroides MKSR
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Leuconostoc mesenteroides를 이용한 브로콜리 발효물에 의한 Clostridium difficile의 생육 제어
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
젖산균 발효를 통한 콩잎 추출물의 비배당체 이소플라본 함량 증대
농업생명환경연구
2019 .01
만니톨 생산성이 우수한 Leuconostoc mesenteroides KCTC13305 균주의 생육특성
농업생명환경연구
2018 .01
The Characteristics of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Alpha-Glucosidase Inhibitory Activity and L-Asparaginase Activity of Probiotic Leuconostoc mesenteroides MKSR
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Acid and Bile Tolerance of Leuconostoc Strains Isolated from Human Feces
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physiological Properties of Momordica charantia Extracts Fermented by Leuconostoc Strains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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