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Acid and Bile Tolerance of Leuconostoc Strains Isolated from Human Feces
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physiological Characteristics of Leuconostoc mesenteroides MKJW Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
The Characteristics of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
김치산업의 현황과 발전 방향
식품과학과 산업
2020 .06
웅담, 저담, 우담의 이화학적 특성 비교 분석
산업식품공학
2016 .01
Evaluation of Isolated Strains from Different Sources as Starter for Kimchi Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Comparative Analysis on the Characteristics of Kimchi Regarding to Kimchi Preparations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Screening for Characteristics of Strains Isolated from Deep Sea Water when Inoculated into Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Changes of Metabolite and Volatile Compounds in Kimchi Inoculated with Different Leuconostoc mesenteroides Starters
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Evaluation of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi as Antidiabetic Agents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Characterization of Psychrotrophic Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi and Their Effect as a Fermentation Starter for the Green Onion Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Inhibitory Effect of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi on 3T3-L1 Adipocyte Differentiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Potential of γ-Aminobutyric Acid-Producing Leuconostoc mesenteroides Strains Isolated from Kimchi as a Starter for High-γ-Aminobutyric Acid Kimchi Fermentation
Preventive Nutrition and Food Science
2023 .12
김치 유산균의 건강기능성에 대한 문헌 연구
농업생명환경연구
2021 .12
Activation of TAS2R-A by Secondary Bile Acids
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Characteristics of useful strains isolated from soil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
비건김치의 저장조건에 따른 유기산 및 휘발성염기질소의 변화
농업생명환경연구
2021 .10
Lactobacillus sp. nov., isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Classification by the amino acid analysis on the Korean and Chinese Cabbage Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Lactobacillus strains isolated from kimchi stimulate longevity and immune response in C. elegans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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