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산업식품공학
2016 .01
Analysis of Acid and Bile Tolerance of Leuconostoc Strains Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Acid and Bile Tolerance of Leuconostoc Strains Isolated from Human Feces
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Hydrolysis Modification of Tannic Acid as a Biocidal and Antioxidant Agent with Low Cytotoxicity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Construction of a Bile-responsive Expression System in Lactobacillus plantarum
Food science of animal resources
2019 .01
Binding Affinity of Quercetin to Human TAS2Rs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Genetic Variations in TAS2R and Their Association with Alcohol Consumption and Cancer Incidence in Koreans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effects of Consumption of Black Raspberry Extract on Hepatic Cholesterol and Bile Acid Metabolism in Female SD Rats Fed High-Fat Diet and High-Choline Water
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
국내산 백태 품종의 지방산 및 유리아미노산 조성
한국식품영양학회지
2024 .04
Screening of Isolated Potential Probiotic Lactic Acid Bacteria for Bioavailability of Dietary Phenolic Acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Interaction between TAS2R4 rs2233998 Polymorphism and Dietary Intake on the Incidence of Type 2 Diabetes in Middle-Aged and Older Korean Adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Screening of Cholesterol-lowering Bifidobacterium from Guizhou Xiang Pigs, and Evaluation of Its Tolerance to Oxygen, Acid, and Bile
한국축산식품학회지
2016 .01
산지별 홍화씨의 화학적 성분 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
포장필름을 달리한 팽이버섯의 저장 온도별 품질변화 및 유기산 함량
한국버섯학회지
2015 .01
Characterization of Selected Lactobacillus Strains for Use as Probiotics
한국축산식품학회지
2015 .01
Inhibition of natural bacterial flora, Staphylococcus aureus, and enterotoxin A production in cooked ground chicken with oregano oil or tannic acid (TA) alone or combination
Food Science and Preservation
2021 .12
초등학생들의 산-염기, 산성비, 토양산성화에 대한 이해
수산해양교육연구
2015 .12
Chemical composition of different parts of ramie (Boehmeria nivea)
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .03
Simultaneous Analysis of Dehydroacetic Acid, Benzoic Acid, Sorbic Acid and p-Hydroxybenzoic Acid Ester in Foods by High Performance Liquid Chromatography
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effects of Sequential Acid-base and Base-acid Treatments on Sepiolite
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2024 .10
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