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Analysis of Acid and Bile Tolerance of Leuconostoc Strains Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
웅담, 저담, 우담의 이화학적 특성 비교 분석
산업식품공학
2016 .01
Probiotic and anti-inflammatory potential of Lactobacillus Strains isolated from infant feces
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
꿀벌 탈분 활동 구역과 환경요인에 대한 상관 분석 연구
Journal of Apiculture
2021 .09
Activation of TAS2R-A by Secondary Bile Acids
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Characteristics of useful strains isolated from soil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antimicrobial potential of Leuconostoc species against E. coli O157:H7 in ground meat
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Physiological Properties of Momordica charantia Extracts Fermented by Leuconostoc Strains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Characterization of Selected Lactobacillus Strains for Use as Probiotics
한국축산식품학회지
2015 .01
Screening of Isolated Potential Probiotic Lactic Acid Bacteria for Bioavailability of Dietary Phenolic Acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Physiological Characteristics of Leuconostoc mesenteroides MKJW Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Development of engineered Leuconostoc citreum capable of degrading uric acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Probiotic Characteristics of Lactobacillus plantarum FH185 Isolated from Human Feces
한국축산식품학회지
2015 .01
발효 균주 탐색을 위한 목장 주변 토양에서 분리한 내염성 미생물의 다양성 및 효소 생산능 분석
산업식품공학
2020 .01
Immunomodulating activities of prebiotics-producing lactic acid bacteria strains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Production, identification of caffeic acid glucoside using Leuconostoc dextransucrase and its functional characterization
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Anticancer Potential of Fermented Cabbage Extract with Leuconostoc mesenteroides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
김치유래 exo-polysaccharide 생성능 Leuconostoc 및 Weissella균을 이용한 발효유 제조
한국식품과학회지
2016 .06
Screening of Cholesterol-lowering Bifidobacterium from Guizhou Xiang Pigs, and Evaluation of Its Tolerance to Oxygen, Acid, and Bile
한국축산식품학회지
2016 .01
Screening of Potetial Probiotic Lactic Acid Bacteria Isolated from Infant Feces and Kimchi for Anti-Oxidant and Cholesterol-Lowering Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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