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Improved Quality Characteristics of Potato Garaetteok Fermented by Bacillus subtilis and Leuconostoc mesenteroides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality Characteristics of Potato Jeungpyeon Fermented by Saccharomyces cerevisiae and Leuconostoc mesenteroides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Vitamin B2 producing of Leuconostoc mesenteroides as Complementary Supplement for Intestinal Inflammation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activities of Onion Bread Fermented with Probiotic Leuconostoc mesenteroides MKSR
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Potential of γ-Aminobutyric Acid-Producing Leuconostoc mesenteroides Strains Isolated from Kimchi as a Starter for High-γ-Aminobutyric Acid Kimchi Fermentation
Preventive Nutrition and Food Science
2023 .12
Physiological Characteristics of Leuconostoc mesenteroides MKJW Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Changes of Metabolite and Volatile Compounds in Kimchi Inoculated with Different Leuconostoc mesenteroides Starters
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Leuconostoc mesenteroides를 이용한 브로콜리 발효물에 의한 Clostridium difficile의 생육 제어
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
Physiological Properties of Momordica charantia Extracts Fermented by Leuconostoc Strains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
젖산균 발효를 통한 콩잎 추출물의 비배당체 이소플라본 함량 증대
농업생명환경연구
2019 .01
만니톨 생산성이 우수한 Leuconostoc mesenteroides KCTC13305 균주의 생육특성
농업생명환경연구
2018 .01
Alpha-Glucosidase Inhibitory Activity and L-Asparaginase Activity of Probiotic Leuconostoc mesenteroides MKSR
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of Leuconostoc mesenteroides subsp. Jonggajibkimchii DRC1506 as Starter on the Fermentation and Quality of Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Leuconostoc mesenteroides SM 젖산균 발효를 통한dextran과 mannitol 강화 단호박 발효물 생산
Food Science and Preservation
2016 .10
Lactobacillus plantarum MKHA15와 Leuconostoc mesenteroides MKSR을 첨가한 발효 채소 주스의 특성
대한영양사협회 학술지
2019 .01
비살균 무첨가 배추즙에서 Leuconostoc mesenteroides WiKim32의 배양 특성
한국식품과학회지
2019 .08
Physicochemical Properties in Apple Pomace Fermented by Lactobacillus plantarum and Leconostoc mesenteroides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antimicrobial Activity of Chinese Cabbage Crude Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Antioxidative and Sensory Properties of Allium hookeri Fermented by Leuconostoc mesenteroides in Pork Patties
Food science of animal resources
2019 .01
Construction of a Recombinant Leuconostoc mesenteroides CJNU 0147 Producing 1,4-Dihydroxy-2-Naphthoic Acid, a Bifidogenic Growth Factor
한국축산식품학회지
2015 .01
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