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Fermentation Characteristics of Kimchi Prepared with mannitol-producing starter on Fermentation Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Characterization of Psychrotrophic Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi and Their Effect as a Fermentation Starter for the Green Onion Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of Starter and Green Tea Powder on Fermentation Quality of Low-sodium Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Evaluation of Commercial Probiotics Isolated from Yogurt as a Functional Starter for Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Analysis of Change Components in Kimchi during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Development of Probiotic Starter for Industrialization of Health Functional Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
탁주용 곰팡이 고체종국 제조 및 품질 특성
Food Science and Preservation
2016 .12
김치산업의 현황과 발전 방향
식품과학과 산업
2020 .06
Quality Control According to Starter Application in the Non-Sterile Fermentation System Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Selection of Kimchi Lactic Acid Bacteria as a Culture Starter for Production of Natural Nitrite Source
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
The Effect of Red LED on the Activation and Growth Promotion of Fermentation Starter Cultures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Extending the Shelf life of Kimchi with Lactic Acid Bacteria as a Starter Culture
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Comparative Analysis on the Characteristics of Kimchi Regarding to Kimchi Preparations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Variation in the functional compounds of molten salt Kimchi during fermentation
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .03
Fermentation Characteristics of Low-Sodium Kimchi Containing Amino Acids
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Screening for Characteristics of Strains Isolated from Deep Sea Water when Inoculated into Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Changes in microbial community and the function and role of starter cultures in kimchi fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
비건김치의 저장조건에 따른 유기산 및 휘발성염기질소의 변화
농업생명환경연구
2021 .10
Analysis of Acid and Bile Tolerance of Leuconostoc Strains Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effects of quality improvement on Doenjang fermentation according to starter inoculation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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