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Comparison of CATA, RATA, Flash Profile, Free listing, and Conventional Profiling for the Sensory Profiling of Ready-To-Drink (RTD) Coffee Beverages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Consumer Preference of Commercial Chicken Porridge Using Check-All-That-Apply (CATA): Focusing on Flash Profile
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Sensory Characteristics and Preference of Commercial Porridge for the Elderly: Focusing on Beef Porridge and Black Sesame Porridge
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparison of conventional and consumer-based sensory profiling methods for liquid and semi-solid foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Physiochemical Properties and In Vitro Digestibility of Sweet Pumpkin Starches as Affected by Heat-moisture Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
반응표면분석법(RSM)을 이용한 단호박 말랭이의 제조조건 최적화
산업식품공학
2021 .11
Setting-up Quality Characteristics and APC Quality Control Model for Grade of Mini Sweet Pumpkin
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
다양한 보조사료 급여가 흰점박이꽃무지 유충 발육에 미치는 영향
한국국제농업개발학회지
2016 .01
Comparison of the active ingredients and antioxidant activity of four different types of pumpkins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Cholesterol analysis of porridges widely consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Heat Treatment effects on In Vitro Digestibility of Sweet Pumpkin Flour and its Food Quality
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Sensory evaluation and food innovation: a new multi-step sensory profiling to quantify product attributes determining consumer satisfaction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
전분 첨가 호박 페이스트의 저장 중 품질 특성 변화
한국식품영양학회지
2018 .01
대두(Glycine max L. Merrill)와 호박(Cucurbita moschata Duch.) 씨를 이용하여 제조한 호박씨 두부의 품질 및 조직감 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
A Study on the Improvement of Storage by the Effect of Suppress Microbial Growth of Sweet Pumpkin (Azihei) Using Low Temperature Plasma Technology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
고구마를 이용한 고추장의 숙성 중 이화학적 특성 변화
Food Science and Preservation
2016 .08
시판 쇠고기 죽의 이화학적 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
원료 품종별 쌀죽의 품질 특성비교
한국식품영양학회지
2021 .10
Study on Establishment of Criteria to Evaluate the Quality of Porridge by Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
호박고구마 물 추출물 투여가 마우스의 비장세포와 사이토카인의 분비량에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2020 .01
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