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Improvement of Total (-)-Hydroxycitric acid Analysis Method by HPLC-UVD in Health Functional food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
An improved method of liquid type Coenzyme Q10 sample using HPLC/UVD
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
HPLC-UVD를 이용한 폴리에틸렌, 폴리프로필렌 기구 및 용기·포장 유래 자외선흡수제 동시분석법
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
Development of Analytical Methods for Streptomycin and Dihydrostreptomycin in Garlic
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2022 .04
Development of Forchlorfenuron Residues in Agricultural Commodities Using HPLC-UVD/MS
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2017 .04
Development of Analytical Method for Fenamidone Residues in Agricultural Commodities Using HPLC-UVD/MS
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2016 .04
The New Labeling System for Functional Food in Japan and Analysis of Functional and Nutritional Ingredients Using HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Analysis of health improvement effects of health functional food intake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Determination of thiamine and niacin contents in meat processed foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
A Study on Improvement of the Analytical Method of Chlorantraniliprole Residue in Herbal Medicine (Rehmannia glutinosa Libosch) using HPLC-UVD
농약과학회지
2021 .09
Development for the astaxanthin analysis method in foods using HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
건강기능식품 국산 기능성원료(농촌진흥청 연구 중심으로)
식품과학과 산업
2020 .12
Improvement of Analytical Methods of Total Flavonoid from Health Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Current Status of Functional Ingredients for Health Functional Food in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Analysis of water-soluble vitamins B₁ and niacin in edible insects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
HPLC-UVD를 이용한 농산물 중 살균제 Oxathiapiprolin의 잔류분석법 확립
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
고속액체크로마토그래피를 이용한 비타민 B5 및 B6의 정량 분석
한국식품영양과학회지
2017 .10
국내 육성 잡곡에 함유된 Thiamine, Riboflavin 및 Niacin 함량
한국식품영양과학회지
2021 .12
Evaluation of thiamine and niacin in processed seafood
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Development and Validation of HPLC method for Determination of L-Carnitine L-Tartrate in Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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