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L-carnitine에 의한 인간대장암세포주 증식억제 및 산화적손상 기전 규명
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
Analytical Method Validation for Determination of Glutamine in Health Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The New Labeling System for Functional Food in Japan and Analysis of Functional and Nutritional Ingredients Using HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development for the astaxanthin analysis method in foods using HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
잔류성 시험용 HPLC의 Validation Guideline 제언
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2017 .11
Determination of Vitamin D in Domestic Foods by HPLC-MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Method Validation and Measurement for Free Sugars Content in Onions using HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Method Validation and Applications for Quantification of Sodium Saccharin in the Food Additives by HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
표준레시피로 조리된 한국 국류 및 찌개류의 엽산과 비타민 B12 분석 검증
한국식품영양과학회지
2019 .11
Development and validation of analytic method for determination of aflatoxins analysis in fermented food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
고속액체크로마토그래피를 이용한 비타민 B5 및 B6의 정량 분석
한국식품영양과학회지
2017 .10
Determination of Bisphenol A in 50% Aqueous Ethanol by HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
기능성 식품소재 분야의 AI 기술 활용방안 및 발전 과제
식품과학과 산업
2024 .09
건강기능식품 등 중 수용성 비타민 B군의 HPLC를 이용한 동시분석법
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
Method validation of analytical method for determination of ethoxyquin in various food matrix
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Development and Validation of an HPLC-DAD method for Zeaxanthin, Citranaxanthin in processed food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Method Validation and Development for the Determination of Rutin in Sambucus nigra (Elderberry) Extract by HPLC
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
HPLC/DAD methods for determination of Caffeine in regular coffee
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
건강기능식품 원료로서 길초근 주정 추출물의 지표성분 분석법 검증
한국식품영양학회지
2018 .01
Method Validation of Analytical Method for Determination of Thiabendazole in Various Food Matrix
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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