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금은화에서 분리한 Kaempferol-3-O-glucoside의 글루타메이트로 유도시킨 산화적 스트레스에 대한 HT22 신경세포 보호활성
한국약용작물학회지
2022 .08
Antioxidant effect of Moringa ethanol extract and protective effect against oxidative stress induced by hydrogen peroxide in SH-SY5Y cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Neuroprotective Effects of Korean Ginseng Berry against Hydrogen Peroxideinduced Oxidative Damage in SH-SY5Y Neuroblastoma Cells
한국약용작물학회지
2023 .10
Synthesis and biological evaluation of flavonol-glucose conjugates for cosmeceutical development
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Neuroprotective effect of Coreopsis lanceolata extract against hydrogen-peroxide-induced oxidative stress in PC12 cells
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .06
Effect of hyperthermia on cell viability, amino acid transfer, and milk protein synthesis in bovine mammary epithelial cells
한국축산학회지
2022 .01
Alpha-linolenic acid regulates amyloid precursor protein processing by mitogen-activated protein kinase pathway and neuronal apoptosis in amyloid beta-induced SH-SY5Y neuronal cells
Applied Biological Chemistry
2018 .01
Cirsium japonicum var. maackii inhibits hydrogen peroxide-induced oxidative stress in SH-SY5Y cells
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .03
Neuroprotective Effects of Sodium Butyrate through Modulating Antioxidant Enzymes and Attenuates P-53, BAX/Bcl-2 Apoptotic Signaling Pathway in SH-SY5Y Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Protective Effect of Malvidin-3-O-glucoside, an Anthocyanin Compound, against Hydrogen Peroxide-induced Apoptosis in RAW264.7 Macrophage Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
감귤 콤부차 발효액의 인체 방광암세포에 대한 성장억제와 Apoptosis에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2016 .10
스트렙토조토신으로 유도된 신경세포사멸에서비타민 C의 보호 기전 연구
한국식품영양학회지
2018 .01
Protective effects of Cirsium japonicum var. maackii against amyloid beta-induced neurotoxicity in C6 glial cells
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .06
Protective Effects of Paeonia lactiflora and Its Active Compound, Paeoniflorin, from Neuronal Oxidative Stress under H₂O₂-Treated SH-SY5Y Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Increasing the Apoptosis Effect of Colon Cancer Cells by Combining Pycnogenol and TRAIL
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
미세먼지(PM2.5)로 유도된 산화적 스트레스에 대한 두충(Eucommia ulmoides Oliver) 잎의 in vitro 뇌 신경세포 보호 효과
한국식품과학회지
2021 .08
H₂O₂로 유도된 C6 신경교세포의 세포사멸에 대한 감초 추출물과 감초 활성물질의 보호효과
한국약용작물학회지
2017 .10
Staurosporine에 의해 분화된 망막신경절세포에서 산화 스트레스 유도 세포사멸에 대한 차조기 추출물의 보호 효능
한국식품영양과학회지
2017 .02
과산화수소로 유도된 SH-SY5Y 신경세포 사멸에 대한오미자․칠해목 추출혼합물의 보호효과
한국식품영양학회지
2018 .01
Hispidulin attenuates H₂O₂-induced oxidative stress, inflammation, and apoptosis in C6 astroglia cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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