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이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
ACKNOWLEDGMENTS
REFERENCES
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Comparison of Radical Scavenging Activity of Extracts of Mulberry Juice and Cake Prepared from Mulberry (Morus spp.) Fruit
Journal of Food Science and Nutrition
2005 .06
시중 유통 과일 및 채소류 29종의 항산화 효과 및 Lp-PLA2 활성 저해 연구
Food Science and Preservation
2009 .08
건오디, 건오디박, 오디 농축액의 품질특성 및 항산화성
한국식품영양과학회지
2012 .10
[OP-16] Effects of mulberry (Morus alba L.) on the antioxidant activity and radical scavenging capacity of beef produced in Korean native steer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
복분자와 오디의 항산화 특성
한국식품영양과학회지
2014 .03
Phenolic Compounds and Radical Scavenging Activity of Black Rice with Cooking Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant Effects of Active Constituent Isolated from Mulberry Fruits
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2012 .04
오디 분말을 첨가한 Chiffon Cake의 물리적․관능적 특성
한국식품영양학회지
2009 .01
Phenolic Content and Superoxide Radical Intensity of Korean Wines
Food Science and Biotechnology
1996 .12
Phenolic Compounds from the Flower Buds of Camellia japonica
Food Science and Biotechnology
2009 .06
Phenolic Antioxidants Isolated from Mulberry Leaves
Food Science and Biotechnology
2007 .10
뽕잎분말을 첨가한 옐로우 레이어 케이크의 품질특성
한국식품과학회지
2003 .10
Quantitative Changes of Polyphenolic Compounds in Mulberry (Morus alba L.) Leaves in Relation to Varieties, Harvest Period, and Heat Processing
Preventive Nutrition and Food Science
2012 .12
Comparison of Phytochemicals in Mulberry Leaves of 10 different Mulberry Varieties and Several Mulberry Leaf Teas Available in Korean Market
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Antioxidant and Free Radical Scavenging Activity of Different Fractions from Hawthorn Fruit
Journal of Food Science and Nutrition
2010 .03
형광등과 발광다이오드 광원이 ‘곰보배추’의 생육, 엽형 및 항산화능에 미치는 영향
시설원예·식물공장
2017 .07
Antioxidant and Cell Protective Effects of Different Parts from Mulberry (Morus alba L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
최소가공기술을 이용한 오디 과실주스의 제조
한국식품과학회지
2004 .04
뽕나무(Morus alba) 사일리지의 기능성 성분 및 항산화 활성 분석에 관한 연구
한국초지조사료학회지
2009 .01
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