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Quality Characteristics of Onion Juice Affected by Onion Varieties
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
[S11-3] The Preference, Perception for Onion and the Wanted New Onion Products of Korean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Evaluation of the interspecific hybrids between Allium cepa L. and A. fistulosum L.
한국육종학회지
2004 .01
조생종 양파의 추대 후 일장과 온도가 생육과 개화에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2002 .06
The Usage of Bumblebee as Onion Pollinator for Onion Seed Production
한국양봉학회 학술대회 자료집
2015 .03
[S11-1] Comparison of Quality Characteristics in Domestic Onions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Test of Early Harvest from Onion-Set and Mulching and Possibility for Succeeding Crop on Long-Day Onion (Allium cepa L.) in Highland
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
갈변반응을 이용한 흑양파의 제조 및 물 추출물의 항산화 효과
Food Science and Preservation
2011 .06
Effect of Leaf Cutting on Control of Bolting and Doubling in Early Transplanted Onions
한국원예학회 학술발표요지
2012 .10
Preliminary Studies on the Physiological and Biochemical Characteristics of Onion Growth
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
강내한성 강원양파의 이화학적 특성
Food Science and Preservation
2013 .12
[S7-4] Antioxidant Effect of Onion Investigated in Human Intervention Studies
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Effects of Onion Concentrate Addition Levels on Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Soy Sauce Containing Onion Peel Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
온도상승 조건이 극조생 양파의 생육 및 구비대에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Microwave-Assisted Extraction Characteristics of Fresh Onion and Browning Inhibitory Effects of Onion Extract
Food Science and Biotechnology
2001 .12
Biological Properties of Onion Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effect of Number of Inner Bulb and Sprouting Time during Storage to Onion Seed Production
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
고랭지 양파 자구 재배를 위한 적품종 선발
한국원예학회 학술발표요지
2003 .10
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