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Quality Characteristics of Onion Juice Affected by Onion Varieties
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Development of Molecular Markers for Distinguishing Onion (Allium cepa L.) and Welsh Onion (A. fistulosum L.) Based on Polymorphic Mitochondrial Genome Sequences
Plant Breeding and Biotechnology
2019 .01
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Vinegar Added with Onion and Black Onion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparison of the Foraging Activity and Pollination Effects of Honeybees (Apis mellifera L.) and Bumblebees (Bombus terrestris L.) in Gold Kiwi (Actinidia chinensis P. ‘Haegeum’)
Journal of Apiculture
2019 .11
Effects of Onion Concentrate Addition Levels on Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Soy Sauce Containing Onion Peel Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Gochujang Sauce Containing Onion Peel Extract with Added Levels of Onion Concentrate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Biological Properties of Onion Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
양파 자주식 소형 수집기 적용 효과
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
저장을 위한 기계수확 시 양파 간 충격 허용 한계
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
The pollination effect by colony ventilation under high temperature condition in a greenhouse
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Development and Selection of High Functional Colored-onion Cultivar with Metabolite Analysis
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
A Digital Breeding Method using Machine Learning for Onion Weight Improvement
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Diversity and Abundance of Pollinators Affecting Seed Production in Radish (Raphanus sativa)
Journal of Apiculture
2023 .11
과열 증기 처리에 따른 양파의 향기 성분 및 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .06
Comparison of Post-winter Growth Characteristics between Various Onion Genotypes
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Jjajang Sauce Containing Onion Concentrate with Added Levels of Onion Black Soybean Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
양파분말을 첨가한 국수의 품질과 저장성
Food Science and Preservation
2016 .04
Prediction of Onion Quality Changes during Cold Storage Using Artificial Neural Network
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Comparison of Physiological Characteristics for Storage Evaluation of Onion Lines and Commercial Varieties
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Comparison on vitamin B₂ contents according to the cooking methods in green onions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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