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Quality Characteristics of Onion Juice Affected by Onion Varieties
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Vinegar Added with Onion and Black Onion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Prediction of Onion Quality Changes during Cold Storage Using Artificial Neural Network
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Comparison of Post-winter Growth Characteristics between Various Onion Genotypes
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
저장을 위한 기계수확 시 양파 간 충격 허용 한계
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Effects of Onion Concentrate Addition Levels on Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Soy Sauce Containing Onion Peel Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Development of Molecular Markers for Distinguishing Onion (Allium cepa L.) and Welsh Onion (A. fistulosum L.) Based on Polymorphic Mitochondrial Genome Sequences
Plant Breeding and Biotechnology
2019 .01
Changes in Quality Characteristics of Welsh Onion with Different Freezing Conditions during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Changes in quality characteristics according to the storage period of garlic and onion due to natural browning inhibitor treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Gochujang Sauce Containing Onion Peel Extract with Added Levels of Onion Concentrate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Comparison on vitamin B₂ contents according to the cooking methods in green onions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Arnebia benthamii cell suspension cultures as a source of natural red pigments: optimization of shaking speed and inoculum density to maximize process productivity during sequential scaleup
Plant Biotechnology Reports
2023 .06
Biological Properties of Onion Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
키위 ‘스위트골드’ 과실의 수확시기에 따른 수확 후 품질 특성
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
포장방법과 저장온도가 신선편이 양파의 품질 및 미생물 생장에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2016 .10
The Usage of Bumblebee as Onion Pollinator for Onion Seed Production
한국양봉학회 학술대회 자료집
2015 .03
Comparison of taste patterns of dried green onion during post-irradiation storage and identification of discrimination markers using electronic tongue
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
양파 자주식 소형 수집기 적용 효과
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
양파분말을 첨가한 국수의 품질과 저장성
Food Science and Preservation
2016 .04
과열 증기 처리에 따른 양파의 향기 성분 및 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .06
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