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클로렐라를 활용한 파 재배 효과 구명
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2017 .10
Development of Molecular Markers for Distinguishing Onion (Allium cepa L.) and Welsh Onion (A. fistulosum L.) Based on Polymorphic Mitochondrial Genome Sequences
Plant Breeding and Biotechnology
2019 .01
노지 대파 스마트 관수 관리기술 개발을 위한 대파 생육기간 토양환경데이터 분석
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Quality Characteristics of Onion Juice Affected by Onion Varieties
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
파뿌리 열수추출물을 이용한 요구르트의 발효 및 품질특성
Food Science and Preservation
2017 .06
Prediction of Onion Quality Changes during Cold Storage Using Artificial Neural Network
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
양파 및 대파 도매시장 단기유통 최적 온습도 조건 설정
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Vinegar Added with Onion and Black Onion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Changes in quality characteristics according to the storage period of garlic and onion due to natural browning inhibitor treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparison of Physiological Characteristics for Storage Evaluation of Onion Lines and Commercial Varieties
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
국내산 농산물의 과냉각 및 동결점 분석
Food Science and Preservation
2016 .06
Effect of Cell Alive System Freezing on Aged Hanwoo Brisket during Freezing Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effects of Onion Concentrate Addition Levels on Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Soy Sauce Containing Onion Peel Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Gochujang Sauce Containing Onion Peel Extract with Added Levels of Onion Concentrate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
저장을 위한 기계수확 시 양파 간 충격 허용 한계
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
포장방법과 저장온도가 신선편이 양파의 품질 및 미생물 생장에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2016 .10
Changes in Ultrastructure and Sensory Characteristics on Electro-magnetic and Air Blast Freezing of Beef during Frozen Storage
한국축산식품학회지
2015 .01
액체 침지식 냉동 기술 적용에 따른 식품의 품질 특성 평가
산업식품공학
2020 .01
Effects of Deep Freezing Temperature for Long-term Storage on Quality Characteristics and Freshness of Lamb Meat
한국축산식품학회지
2018 .01
Changes in the Quality of Raw Laver (Pyropia sp.) under Various Storage Condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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