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Quality Characteristics of Onion Juice Affected by Onion Varieties
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Vinegar Added with Onion and Black Onion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects of Onion Concentrate Addition Levels on Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Soy Sauce Containing Onion Peel Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Development of Molecular Markers for Distinguishing Onion (Allium cepa L.) and Welsh Onion (A. fistulosum L.) Based on Polymorphic Mitochondrial Genome Sequences
Plant Breeding and Biotechnology
2019 .01
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Gochujang Sauce Containing Onion Peel Extract with Added Levels of Onion Concentrate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
양파 자주식 소형 수집기 적용 효과
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
저장을 위한 기계수확 시 양파 간 충격 허용 한계
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Sensory Properties and Flavor Profiles of Onion Seasonings Prepared by Different Extraction Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Biological Properties of Onion Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
양파분말을 첨가한 국수의 품질과 저장성
Food Science and Preservation
2016 .04
The Usage of Bumblebee as Onion Pollinator for Onion Seed Production
한국양봉학회 학술대회 자료집
2015 .03
과열증기 처리가 현미의 산패에 미치는 영향
산업식품공학
2016 .01
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Jjajang Sauce Containing Onion Concentrate with Added Levels of Onion Black Soybean Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
A Digital Breeding Method using Machine Learning for Onion Weight Improvement
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Comparison of Post-winter Growth Characteristics between Various Onion Genotypes
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Prediction of Onion Quality Changes during Cold Storage Using Artificial Neural Network
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Comparison of Physiological Characteristics for Storage Evaluation of Onion Lines and Commercial Varieties
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Sensory and Chemical Property Changes of Cooked Onions with Various Vaporization Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
과열증기처리가 압출 쌀스낵의 이화학적 특성에 미치는 영향
산업식품공학
2015 .01
Changes in quality characteristics according to the storage period of garlic and onion due to natural browning inhibitor treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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