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돼지 장내로부터 분리된 항생제 저항성 Pediococcus pentosaceus의 특성
한국미생물·생명공학회지
2006 .01
Analysis of the Secretome of Pediococcus pentosaceus SL4, a Kimchi Lactic Acid Bacterium
한국미생물학회 학술대회논문집
2017 .04
Pediococci 선택배지를 이용한 김치 유래 Pediococci 검출
한국미생물·생명공학회지
2009 .01
Probiotic Potential of Pediococcus pentosaceus BCNU 9070
생명과학회지
2012 .09
Change in Lactobacillus brevis GS1022 and Pediococcus inopinatus GS316 in Gajami Sikhae Fermentation
생명과학회지
2020 .06
Immune-enhancing Activity of Cordyceps militaris Fermented with Pediococcus pentosaceus Isolated from Onion (ON89A) in Cyclophosphamide-induced Immunosuppressed and Normal Mice
한국미생물학회 학술대회논문집
2017 .04
Fermentative transformation of ginsenosides by a combination of probiotic Lactobacillus helveticus and Pediococcus pentosaceus
미생물학회지
2018 .12
Potential Control of Foodborne Pathogenic Bacteria by Pediococcus pentosaceus and Lactobacillus graminis Isolated from Fresh Vegetables
한국미생물·생명공학회지
2019 .01
녹차 추출물과 차잎 첨가에 따른 김치의 품질 특성 비교 ( Comparison of Kimchi Quality Added Green Tea Extract and Green Tea Leaf )
동아시아식생활학회지
2000 .02
Production of Lactobacillus brevis WK12, a Microbial Additive for Kimchi Fermentation, and Studies on Its Formulation Strategy Using Soy Powder and Microencapsulation
한국미생물학회 학술대회논문집
2016 .04
The Potential Probiotic and Functional Health Effects of Lactic Acid Bacteria Isolated from Traditional Korean Fermented Foods
생명과학회지
2020 .07
전통 장류에서 분리한 Biogenic Amines 저감 유산균 Pediococcus pentosaceus의 분리 및 특성
미생물학회지
2014 .12
Melanin Synthesis Inhibition Effect of Fermented Adlay Bran by Lactobacillus brevis
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Immune Modulation Effects of Lactobacillus Isolated from Kimchi and Its Possible Mechanisms
한국미생물학회 학술대회논문집
2015 .04
Lactobacillus brevis BK11의 증식과 항균물질 생산을 위한 최적 배양조건 및 prebiotics의 영향
미생물학회지
2015 .09
전통주 양조에 적합한 Lactobacillus brevis JBE 30 균주의 특성
미생물학회지
2014 .09
Assessment of Potential Probiotic and Starter Properties of Pediococcus spp. Isolated from Turkish-Type Fermented Sausages (Sucuk)
Journal of Microbiology and Biotechnology
2010 .01
γ-Aminobutyric acid를 생산하는 Lactobacillus brevis AML15의 분리 및 특성
생명과학회지
2007 .07
Colorectal Cancer Therapy Using a Pediococcus pentosaceus SL4 Drug Delivery System Secreting Lactic Acid Bacteria-Derived Protein p8
Molecules and Cells
2019 .01
Sorbic acid가 김치발효와 Ascorbic acid 안정도에 미치는 영향
한국식품조리과학회지
1985 .01
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