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Adhesion Activity of Lactobacillus plantarum PM 008 Isolated from Kimchi on the Intestine of Mice
JOURNAL OF BACTERIOLOGY AND VIROLOGY
2022 .06
Characterization of Probiotic Properties of Lactobacillus plantarum SRCM101502 Isolated from Kimchi
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Characterization of Probiotic Properties of Lactobacillus plantarum SRCM101594 Isolated from Kimchi
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Genomic Analysis of Microorganisms Isolated from Kimchi and Human
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
인천지역 고등학생들의 김치에 대한 인지 및 선호도에 관한 연구
한국식품조리과학회지
2017 .01
Comparative Genomics on of Lactobacillus plantarum from Pigs and Kimchi with Antimicrobial Activities
한국미생물학회 학술대회논문집
2017 .04
Antimicrobial Activity Test with Lactobacillus plantarum Derived from Kimchi and Pig Feces
한국미생물학회 학술대회논문집
2017 .04
한국 거주 중국인을 대상으로 한 한국 김치에 대한 정성적 기호도 조사
동아시아식생활학회지
2017 .04
Immune-Enhancing Effects of Lactobacillus plantarum 200655 Isolated from Korean Kimchi in a Cyclophosphamide-Induced Immunocompromised Mouse Model
Journal of Microbiology and Biotechnology
2021 .01
Genomic and Metabolic Features of Kimchi Lactic Acid Bacteria during Kimchi Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2018 .04
미국인들의 김치에 대한 인식과 소비행태 조사
동아시아식생활학회지
2024 .10
A Study on the Heavy Metals of Distributed Kimchi in Seoul
한국분석과학회 학술대회
2023 .05
CRISPR/Cas systems and anti-repeat sequences of Lactobacillus curvatus, Lactobacillus graminis, Lactobacillus fuchuensis, and Lactobacillus sakei genomes
미생물학회지
2021 .03
Clover Cyst Nematode Dominates and Causes Damage in Kimchi-Cabbage Fields in Korea
The Plant Pathology Journal
2025 .04
Identification of Dextran Producing Lactic Acid Bacteria that Isolated from Kimchi
한국미생물학회 학술대회논문집
2017 .04
Characterization of Lactobacillus fermentum PL9988 Isolated from Healthy Elderly Korean in a Longevity Village
Journal of Microbiology and Biotechnology
2015 .01
상업용 김치와 담금 배추김치의 발효에 따른 품질특성 변화
한국식품조리과학회지
2017 .01
Starter Cultures for Kimchi Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2015 .04
Deciphering the Immune Modulation Mechanism of Complex Pectin through Toll-like Receptor Pattern Recognition
한국분석과학회 학술대회
2023 .05
Bioconversion of Potential Efficacy Compound in Medicinal Plants through Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
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