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Microparticulate Coagulation Retention Aid Techniques for the 1990s
펄프·종이기술 국제 세미나
1991 .05
[Keynote Speeches] RETENTION AIDS:FROM ART TO SCIENCE
한국펄프종이학회 기타 간행물
1999 .06
공업적 보유향상기술 ( Commercial Retention Aid Technology )
펄프·종이기술
1991 .09
Effects of Enzyme Treatment on the Physical Properties of Microparticulated Soybean Powder
Food Science and Biotechnology
2002 .08
Commercial Retention Aid Technology
펄프·종이기술 국제 세미나
1990 .12
로진사이즈 및 보유향상제가 이산화티타늄의 보유도와 종이의 내구성에 미치는 영향 ( Effects of Rosin Size and Retention Aids on TiO₂ Retention and Paper Durability )
펄프·종이기술
1985 .04
지료 내부첨가제의 교질화학적 특성과 보유 - 보유향상제가 탈수성에 미치는 영향 - ( Colloidal Properties and Retention of Internal Additives - Effect of Retention Aids on Drainability - )
펄프·종이기술
1985 .04
국내 실험 미립자 사료와 수입 미립자 사료를 공급한 넙치(Paralichthys olivaceus) 자ㆍ치어의 성장과 체조성 비교
한국양식학회지
1997 .02
폐쇄화에 따른 제지공정수의 오염 및 변화에 관한 연구 (Ⅲ) ( Contamination of Process Water by System Closure (Ⅲ) )
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2000 .11
폐쇄화에 따른 제지공정수의 오염 및 변화에 관한 연구 (Ⅱ) ( Contamination of Process Water by System Closure (Ⅱ) )
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2000 .04
폐쇄화에 따른 제지공정수의 오염 및 변화에 관한 연구 ( Contamination of process water by system closure )
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
1999 .04
제지공정상에서의 zeta 전위의 응용 ( Application of zeta Potential in Papermaking Process )
펄프·종이기술
1977 .06
Evaluation and Application of Retention Aids for Papermaking System Closure
펄프·종이기술
1998 .12
CURE 전기응집시스템
환경관리인
1997 .01
고분자에 의한 GCC의 응집거동평가 및 선응집 충전물의 활용효과
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2003 .04
제과공장 폐수의 화학적 응집공정 최적화
한국식품과학회지
1995 .06
충전물의 Coagulation이 탈수 및 건조효율에 미치는 영향 ( Effect of Coagulation of Filler Particles on the Dewatering and Drying of the Particles )
펄프·종이기술
1998 .06
묘도-광양간 현수교의 선박충돌 방지공의 위험도 분석 및 안정성 평가
해양환경안전학회지
2009 .01
Manufacture of Precheese Powder by Use of Low-temperature Renneting Made from Raw Milk Using Spray Dryer
한국축산식품학회지
2010 .01
Effects of Microparticulated Soybean Powder and Its Preparation Condition on Textural Properties of Chundubu
Food Science and Biotechnology
2001 .06
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