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Analysis of 3-monochloro-l,2-propanediol(3-MCPD) in soy sauce products in Korea
대한약학회 학술대회
2003 .01
3-Monochloro-1,2-propanediol(3-MCPD)의 안전성 및 위해성 평가
Toxicological Research
2002 .03
Studies on the Nephrotoxic Mechanism of 3-MCPD
대한약학회 학술대회
2003 .01
The Effect of 3-MCPD on Male Fertility and Sperm Parameters in Rats
대한약학회 학술대회
2003 .01
3-MCPD의 생식˙발생독성에 관한 연구
Toxicological Research
2004 .06
3-MCPD의 생식ㆍ발생독성에 관한 연구
Toxicological Research
2004 .03
Analysis of 3-MCPD and 1,3-DCP in Various Foodstuffs Using GC-MS
Toxicological Research
2015 .09
3-chloro-1,2-propanediol(3-MCPD)의 독성학적 고찰
Laboratory Animal Research
2004 .03
Evaluation of the Carcinogenicity of 3-MCPD in Rats
한국실험동물학회 학술발표대회 논문집
2007 .06
경기도 의정부시 대중음식점에서 사용하는 간장의 안전성 평가
환경위생공학
2005 .06
Changes of Aflatoxins During the Ripening and Storage of Korean Soy Sauce and Soybean Paste and the Characteristics of the Changes-Part 2.
한국보건교육건강증진학회 학술대회 발표논문집
1999 .10
Anti-oxidative and Anti-inflammatory Activities of Polysaccharide isolated from Korean-Style Soy Sauce
대한의생명과학회지
2020 .03
다층대조간섭사진을 이용한 간장의 생체활성에너지 측정에 대한 기초연구
한국정신과학회 학술대회논문집
2014 .04
한국 전통 간장의 숙성중 관능적 품질에 미치는 성분의 변화-아미노산성질소,아미노산 및 색도르 중심으로
한국환경보건학회지
2004 .01
Positive Effects of Soy Isoflavone Food on Survival of Breast Cancer Patients in China
Asian Pacific journal of cancer prevention : APJCP
2012 .01
Capsaicine의 간장방미효과에 관한 연구
약학회지
1964 .01
Effects of Soy Product Intake and Interleukin Genetic Polymorphisms on Early Gastric Cancer Risk in Korea: A Case-Control Study
Cancer Research and Treatment
2017 .01
Study on Soy Isoflavone Consumption and Risk of Breast Cancer and Survival
Asian Pacific journal of cancer prevention : APJCP
2012 .01
Analysis of Iodine Content in Salts and Korean Sauces for Low-Iodine Diet Education in Korean Patients with Thyroid Cancer Preparing for Radioiodine Therapy
Nuclear medicine and molecular imaging : NMMI
2018 .01
Post-diagnosis Soy Food Intake and Breast Cancer Survival: A Meta-analysis of Cohort Studies
Asian Pacific journal of cancer prevention : APJCP
2013 .01
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