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논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
시판 녹차로부터 Theanine 함량의 분석
한국식품과학회지
1992 .04
아세트아미노펜에 의해 유도된 간독성 모델에서의 Theanine의 간보호 효과
한국식품영양과학회지
2010 .03
충남 일부지역 성인의 기능성 음료 구매실태
한국식품영양학회지
2018 .01
Sleep-Promoting Effect and Mechanism of γ-Aminobutyric Acid/Theanine Mixture
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
BIOLOGICAL ACTIVITIES OF L - THEANINE (SUNTHEANINE™), AN AMINO ACID OF GREEN TEA, IN HUMANS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2001 .12
[P10-68] Effect of Korean Medicinal Herb Water Extract as Functional Beverages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Headspace-GC/MS를 이용한 음료 중 벤젠 분석
한국식품위생안전성학회지
2007 .01
EFFECT OF CHANGES OF MUSCLE TENSION AND BRAIN α WAVE ACTIVITY INDUCED BY FUNCTIONAL BEVERAGE ON GOLF PERFORMANCE
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2001 .12
Influence of Providing Health Information on Dysphagia to Consumer"s Perception of Thickened Beverages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
[P9-28] The Plans to Market Traditional Korean Beverages as Take-Out Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Effect of Extraction Temperature and Time on Quality Characteristics in Mulberry beverage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Development of Functional Beverage Using Deer Antler Extract and Its Physiological Activity
Food Science and Biotechnology
2002 .12
[P7-13] Cross-cultural study on the sensory acceptances for Korean beverages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Development of Antioxidant Beverage and the Prediction of Shelf Life
Food Science and Biotechnology
1999 .10
[P6-09] Functional Sesamin Compound Favorably Affects the Decreases of Blood Lipid & Alcohol Concentrations and Mental Fatigue in Men
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
초음파 추출이 커피 음료의 품질특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2016 .10
발효정도에 따른 국내산 야생차(녹차, 반발효차, 홍차)의 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
2003 .04
[S2-3] Utilization of Bamboo as Performance Enhancing Beverage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
A Study on Water Intake from Beverages in Elementary School Students in Gwangju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
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