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이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
References
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한국 성인 남녀에서 당뇨병 유병률과 혈중 비타민 D 농도와의 관련성 : 제6기 국민건강영양조사(2013~2014)에 근거하여
대한영양사협회 학술지
2017 .01
The Effects of Antioxidant Vitamins on Lipid Peroxide Production in Rats
Food Science and Biotechnology
1999 .06
사료 비타민 A 와 E의 계란내 이행에 관한 연구
한국가금학회지
1995 .09
저장 온도 및 상대습도가 비타민 정제 중 지용성 비타민 함량의 변화에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
2006 .01
Evaluation of Vitamin E Adequacy of a Group of Rural(Amish) People in U. S. A.
한국식품영양과학회지
1990 .06
매실박, 당근박, 감귤박 급여가 산란계 난황의 Vitamin E, K 함량에 미치는 영향
Korean Journal of Agricultural Science
2008 .12
Optimization of the determination of vitamin B1 in infant formula and vitamin supplement by use of HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
[S5-4] Vitamins and Immune Responses
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Changes in Fat-Soluble Components (Fatty Acids, Vitamin A, and Vitamin E) of Different Parts of Chicken by Different Cooking methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Construction of Nutrient Database : Vitamin E
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Estimation of Vitamin B6 Intake and Major Dietary Sources of Vitamin B6 in Elderly Koreans in the Seoul Area
Journal of Food Science and Nutrition
2004 .03
유기태 셀레늄과 Vitamin E의 복합 급여가 육계의 생산성, 계육 품질 및 Selenium 축적에 미치는 영향
한국가금학회지
2007 .06
Coordination of Basic and Development Researches on Vitamins
한국식품과학회지
1971 .12
Vitamin U in Medicinal Food Plants
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2004 .11
Long-Term Intake of High Doses of Vitamin C Down-regulates Anti-oxidant Enzymes in Human Erythrocytes
Journal of Food Science and Nutrition
2008 .09
비타민C및 E급여가 한우 거세우의 도체등급과 지방산 조성에 미치는 영향
한국축산학회지
2004 .01
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