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이용수
ABSTRACT
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
CONCLUSION
REFERENCES
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The Effects of Antioxidant Vitamins on Lipid Peroxide Production in Rats
Food Science and Biotechnology
1999 .06
김치 발효숙성중의 Vitamin U 및 아미노산 함량의 변화
Food Science and Preservation
2005 .08
사료 비타민 A 와 E의 계란내 이행에 관한 연구
한국가금학회지
1995 .09
The Study on Contents of Vitamin D in Frequently Consumed Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Vitamin B12 Content in Selected Korean Restaurant Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
한국 성인 남녀에서 당뇨병 유병률과 혈중 비타민 D 농도와의 관련성 : 제6기 국민건강영양조사(2013~2014)에 근거하여
대한영양사협회 학술지
2017 .01
저장 온도 및 상대습도가 비타민 정제 중 지용성 비타민 함량의 변화에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
2006 .01
A Study on the Content of Vitamins in Fortified Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Estimation of Vitamin B6 Intake and Major Dietary Sources of Vitamin B6 in Elderly Koreans in the Seoul Area
Journal of Food Science and Nutrition
2004 .03
Evaluation of Vitamin E Adequacy of a Group of Rural(Amish) People in U. S. A.
한국식품영양과학회지
1990 .06
Changes in Vitamin U Levels of Chinese Cabbages (Brassica rapa/campestris L. ssp. pekinensis) at Young Seedlings and Fully Grown Stages
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2009 .10
Changes in Fat-Soluble Components (Fatty Acids, Vitamin A, and Vitamin E) of Different Parts of Chicken by Different Cooking methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
CLINICAL STUDY OF VITAMIN INFLUENCE IN DIABETES MELLITUS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2001 .12
건강기능식품 등 중 수용성 비타민 B군의 HPLC를 이용한 동시분석법
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
Canned food의 영양가 - Vitamin류를 중심으로 -
식품공업
1973 .01
Optimization of the determination of vitamin B1 in infant formula and vitamin supplement by use of HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
[S5-4] Vitamins and Immune Responses
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
매실박, 당근박, 감귤박 급여가 산란계 난황의 Vitamin E, K 함량에 미치는 영향
Korean Journal of Agricultural Science
2008 .12
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