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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Conclusions
Acknowledgments
Literature Cited
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Changes in Vitamin U, Amino acid and Sugar Levels in Chinese Cabbages during Storage
Food Science and Preservation
2006 .10
Change in Levels of Vitamin U and Amino Acids in Korean Chinese Cabbages Under Various Drying Methods
한국식품위생안전성학회지
2003 .01
김치 발효숙성중의 Vitamin U 및 아미노산 함량의 변화
Food Science and Preservation
2005 .08
Growth and Development of Seedlings of Chinese Cabbage (Brassica rapa ssp. pekinensis) Cultivated under White, Blue, and Red Light
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Vitamin U in Medicinal Food Plants
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2004 .11
The Effects of Antioxidant Vitamins on Lipid Peroxide Production in Rats
Food Science and Biotechnology
1999 .06
Comparison with the Characteristics of Genetic Resources of Chinese Cabbage (Brassica rapa ssp. pekinensis)
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
사료 비타민 A 와 E의 계란내 이행에 관한 연구
한국가금학회지
1995 .09
Isolation of Environmental Stress Resistance Genes in Chinese Cabbage (Brassica rapa ssp. pekinensis)
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
Influence of Physical Properties of Growing media on Growth of Chinese Cabbage (Brassica campestris L. ssp.)
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2005 .09
한국 성인 남녀에서 당뇨병 유병률과 혈중 비타민 D 농도와의 관련성 : 제6기 국민건강영양조사(2013~2014)에 근거하여
대한영양사협회 학술지
2017 .01
저장 온도 및 상대습도가 비타민 정제 중 지용성 비타민 함량의 변화에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
2006 .01
Identification of Genetic Variability in Regenerated Chinese Cabbage (Brassica rapa ssp. pekinensis) Plants
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Integrated Analysis of Leaf Morphological and Color Traits in Different Populations of Chinese Cabbage (Brassica rapa ssp. pekinensis)
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Detection of Glucosinolate Content in Chinese Cabbage (Brassica rapa L. ssp. pekinensis) Under Drought Stress
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
[P1-14] Purification and Characterization of Myrosinase in Korean Chinese cabbage (Brassica campestris L. ssp. pekinensis)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
T-DNA Insertion Site Analysis of Transgenic Chinese Cabbage (Brassica rapa ssp. pekinensis) Using Next Generation Sequencing Technology
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
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