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Changes in Vitamin U, Amino acid and Sugar Levels in Chinese Cabbages during Storage
Food Science and Preservation
2006 .10
Changes in Vitamin U Levels of Chinese Cabbages (Brassica rapa/campestris L. ssp. pekinensis) at Young Seedlings and Fully Grown Stages
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2009 .10
김치 발효숙성중의 Vitamin U 및 아미노산 함량의 변화
Food Science and Preservation
2005 .08
Organic Nutrition and Gene Expression in Different Tissues of Chinese Cabbage
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2009 .04
Comparative Evaluation of Physicochemical Properties of Pine Needle Powders Prepared by Different Drying Methods
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .06
Vitamin U in Medicinal Food Plants
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2004 .11
건조방법을 달리한 늙은 호박의 품질 특성 및 항산화 효과
한국식품영양학회지
2018 .01
Classification by the amino acid analysis on the Korean and Chinese Cabbage Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of drying and harvest time on the physicochemical properties of the most common Korean persimmon leaves
Food Science and Preservation
2018 .07
Processing and reduction factors of pesticides in/on Korean cabbage by drying
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2007 .04
Effect of Drying Conditions on Nutritional Quality and In Vitro Antioxidant Activity of Traditional Doenjang
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .06
사료 비타민 A 와 E의 계란내 이행에 관한 연구
한국가금학회지
1995 .09
The Effects of Antioxidant Vitamins on Lipid Peroxide Production in Rats
Food Science and Biotechnology
1999 .06
한국 성인 남녀에서 당뇨병 유병률과 혈중 비타민 D 농도와의 관련성 : 제6기 국민건강영양조사(2013~2014)에 근거하여
대한영양사협회 학술지
2017 .01
배추의 부위에 따른 김치의 품질특성과 동결건조에 의한 품질변화
한국식품과학회지
2004 .10
흰민들레의 부위별 건조방법에 따른 영양성분 및 항산화효과 비교
대한영양사협회 학술지
2013 .01
Analysis of Vitamin B12 in Dried Anchovy and Broth
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Amino Acid Profile Associated with Lipid Oxidation in Freeze-dried Beef
Food Science and Biotechnology
1993 .06
Enhancement of Antioxidant Activity of Onion Powders by Browning during Drying Process
한국식품과학회지
2016 .02
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