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이용수
INTRODUCTION
Phytochemicals as Functional Food Ingredients
Functional Food Design by Phytochemicals
CONCLUSIONS
REFERENCES
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Effects of Phytochemicals on the Cancer Prevention
한국원예학회 학술발표요지
2005 .05
Industrial Potential of Phytochemicals in Functional Foods and Natural Products
한국식품과학회 심포지엄
2008 .06
Dietary Phytochemicals and health Benefits : Food for Thought
한국식품과학회 심포지엄
2008 .06
Identification and Characterization of Phytochemicals from Peanut (Arachis hypogaea L.) Pods
Food Science and Biotechnology
2008 .06
데치는 방법에 따른 시금치의 phytochemical 성분 및 위해성 요인 변화
한국식품과학회지
2005 .04
뇌 인지기능과 건강기능식품 자원으로서의 식물성 생리활성 물질
식품과학과 산업
2013 .06
Phytochemical Modulation of Skin Inflammation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[P10-263] Some Phytochemicals in Mulberry Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Chemical Analysis of Phytochemicals and Its Application in Breeding New Vegetables with Enhanced Health Benefits
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Is Whole Cereal Grain a Functional Food? What is the Functional Food Concept Trying to Accomplish?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2004 .11
식용 phytochemical에 의한 암의 화학적 예방
식품기술
2003 .01
Pathophysiology of Fibrosis and Phytochemicals
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Bioenhancers for Improving Functional Properties of Phytochemicals
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Plant Stress Response를 이용한 과채류의 Phytochemicals 함량 증가 기술
식품기술
2009 .01
Anti-Carcinogenic and Chemopreventive Phytochemicals from Horticultural Crops
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Phytochemical Analysis and Antioxidant Activity in Brassica Vegetables
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
Development of Biological Effects and Phytochemical Database of Korean Agricultural Products and Its Uses
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Phytochemical profiles of Roots of Buckwheat Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Antioxidant and Bioactive Films to Enhance Food Quality and Phytochemical Production during Ripening
한국축산식품학회지
2005 .01
식물생리활성영양소와 미용기능식품
식품과학과 산업
2007 .12
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