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Comparison of Phytochemicals in Mulberry Leaves of 10 different Mulberry Varieties and Several Mulberry Leaf Teas Available in Korean Market
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Effects of Phytochemicals on the Cancer Prevention
한국원예학회 학술발표요지
2005 .05
Quantitative Changes of Functional Constituents and Sensory Properties According to Processing Methods of Mulberry (Morus alba L.) Leaves and Preparation of High Quality Mulberry Leaf Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Development of Functional Yogurts Prepared with Mulberries and Mulberry Tree Leaves
한국축산식품학회지
2010 .01
Development of Yellow Tea, Oolong Tea, and Black Tea Using Korean Green Tea
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
건오디, 건오디박, 오디 농축액의 품질특성 및 항산화성
한국식품영양과학회지
2012 .10
Phytochemical Potentials for Functional Food Design
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2004 .11
Tea Production in China and Therapeutic Effect of Tea
식품과학과 산업
1989 .09
오디(Mulberry)의 성숙에 따른 품질 특성 변화
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
Tea and Cancer
식품과학과 산업
2005 .09
Identification and Characterization of Phytochemicals from Peanut (Arachis hypogaea L.) Pods
Food Science and Biotechnology
2008 .06
Functionality and Utilization of Mulberry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
데치는 방법에 따른 시금치의 phytochemical 성분 및 위해성 요인 변화
한국식품과학회지
2005 .04
Changes in Sensory Quality and Catechins Content in Tea Extracts as Influenced by Infusion Temperatures and Times
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2007 .12
Antioxidant Activity of Herbal Teas Available on the Korean Market
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .06
오디(Mulberry) 수확후 저장온도에 따른 품질특성 변화
한국원예학회 학술발표요지
2010 .10
Comparison of Functional Components and Biological Activities between Cultivated Mulberry Tree and Mountain Mulberry Tree
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
덖음횟수가 뽕잎차의 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
Phytochemical Modulation of Skin Inflammation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[S6-1] Aroma Formation Mechanism in Fermented Tea, Oolong Tea and Black Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
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