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Functionality and Utilization of Mulberry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
오디용 뽕나무 시설재배 수형별 뽕잎생산량과 누에 사육량 분석
한국유기농업학회지
2015 .01
Comparative Study of Functional Components of Silkworms and Mulberry Leaves: Impact of Varieties and Leaf Parts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
뽕잎과 오디분말을 이용한 육류용 소스 제조 및 품질평가
한국식품영양학회지
2016 .08
Quantitative Changes of Functional Constituents and Sensory Properties According to Processing Methods of Mulberry (Morus alba L.) Leaves and Preparation of High Quality Mulberry Leaf Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality characteristics and antioxidant activities of extruded mulberry leaves added milk spread
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
The comparison of different scales of enzyme assisted extraction of mulberry fruit
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality Characteristics of Mulberry Wine using Freeze-Concentration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Fermented mulberry liquid and study on properties according to the sugar adding condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Flavonoids Analysis of Mulberry Leaves by Extrusion Processing Condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Comparative Analysis of Anti-oxidative Capacity with Mulberry Leaf and Twig according to Collection Period and Dry Method of Mulberry Genetic Resources
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
Biological Activities of Fermented Mulberry (Morus alba L.) Root Bark Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
오디 탄산음료 제조를 위한 최적 품종 선발 및 제조된 탄산음료의 품질평가
한국약용작물학회지
2023 .04
전통한지의 주재료인 닥나무의 분자계통학적 분류에 따른 인피섬유의 형태학적 특성
펄프·종이기술
2022 .10
발효뽕잎의 품질특성
산업식품공학
2019 .01
뽕나무(Morus alba L.) 부위별 생리활성 측정 및 기능성 물질 분석
한국식품영양과학회지
2015 .06
냉동 온도가 오디 품질에 미치는 영향
한국식품과학회지
2015 .04
Fermentation Characterization of Mulberry Leaf using Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant and Cell Protective Effects of Different Parts from Mulberry (Morus alba L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activities of Ice Cream Added with Mulberry Pomace
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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