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Quality characteristics and antioxidant activities of extruded mulberry leaves added milk spread
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Functionality and Utilization of Mulberry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quantitative Changes of Functional Constituents and Sensory Properties According to Processing Methods of Mulberry (Morus alba L.) Leaves and Preparation of High Quality Mulberry Leaf Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
발효뽕잎의 품질특성
산업식품공학
2019 .01
Comparison of Functional Components and Biological Activities between Cultivated Mulberry Tree and Mountain Mulberry Tree
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
오디용 뽕나무 시설재배 수형별 뽕잎생산량과 누에 사육량 분석
한국유기농업학회지
2015 .01
Quality characteristics and antioxidant characteristics of Sunsik made with different ratios of non-extruded and extruded mulberry leaf
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Fermentation Characterization of Mulberry Leaf using Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
고지방식이와 병행 섭취한 뽕잎가루가 흰쥐의 혈중 지질관계 인자와 간 기능 개선에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2016 .06
Comparative Analysis of Anti-oxidative Capacity with Mulberry Leaf and Twig according to Collection Period and Dry Method of Mulberry Genetic Resources
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
오디 탄산음료 제조를 위한 최적 품종 선발 및 제조된 탄산음료의 품질평가
한국약용작물학회지
2023 .04
Comparative Study of Functional Components of Silkworms and Mulberry Leaves: Impact of Varieties and Leaf Parts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
The comparison of different scales of enzyme assisted extraction of mulberry fruit
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality Characteristics of Mulberry Wine using Freeze-Concentration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidant and anti-browning activities of leaf extracts from paper mulberry (Broussonetia kazinoki)
Food Science and Preservation
2024 .12
Anti-obesity effects of mixture mulberry leaf and root extracts of obese mice induced by high fat diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Fermented mulberry liquid and study on properties according to the sugar adding condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Flavonoids Analysis of Mulberry Leaves by Extrusion Processing Condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Enzymatic De-glycosylation of Polyphenol Glycosides in Mulberry Leaf and Fruit Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Bacillus subtilis를 이용한 뽕잎 발효 특성
한국식품영양과학회지
2017 .01
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