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이용수
Abstract
1. Introduction
2. Materials and methods
3. Results and discussion
4. Conclusions
References
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Antioxidant effect of Broussonetia kazinoki Stem extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality characteristics and antioxidant activities of extruded mulberry leaves added milk spread
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
전통한지의 주재료인 닥나무의 분자계통학적 분류에 따른 인피섬유의 형태학적 특성
펄프·종이기술
2022 .10
뽕잎과 오디분말을 이용한 육류용 소스 제조 및 품질평가
한국식품영양학회지
2016 .08
발효뽕잎의 품질특성
산업식품공학
2019 .01
Anti-Inflammatory Effects of Broussonetia kazinoki Extract in Human Keratinocyte HaCaT Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Anti-obesity effects of mixture mulberry leaf and root extracts of obese mice induced by high fat diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality characteristics and antioxidant characteristics of Sunsik made with different ratios of non-extruded and extruded mulberry leaf
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
The Understanding of Internal Browning Incidence in Cold-stored Asian Pears
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Comparative Analysis of Anti-oxidative Capacity with Mulberry Leaf and Twig according to Collection Period and Dry Method of Mulberry Genetic Resources
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
Quantitative Changes of Functional Constituents and Sensory Properties According to Processing Methods of Mulberry (Morus alba L.) Leaves and Preparation of High Quality Mulberry Leaf Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Fermentation Characterization of Mulberry Leaf using Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Functionality and Utilization of Mulberry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Bacillus subtilis를 이용한 뽕잎 발효 특성
한국식품영양과학회지
2017 .01
A Study on the Bark Yield and Protoplast Isolation of Broussonetia Kazinoki
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Comparison of Functional Components and Biological Activities between Cultivated Mulberry Tree and Mountain Mulberry Tree
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Anti-Proliferating Effect of Brown Algae Extracts against Oral Carcinoma Cell Lines
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
닥나무 추출물의 Marmesin 성분 분석법 검증
한국식품영양과학회지
2016 .11
Comparative Study of Functional Components of Silkworms and Mulberry Leaves: Impact of Varieties and Leaf Parts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
오디용 뽕나무 시설재배 수형별 뽕잎생산량과 누에 사육량 분석
한국유기농업학회지
2015 .01
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