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갈변방지제 처리에 따른 슬라이스 유자의 품질 변화
한국식품영양학회지
2020 .01
Changes in pasting properties and free fatty acids of different brown rice cultivar during storage
Food Science and Preservation
2017 .07
과방중에 따른 ‘샤인머스캣’ 포도의 Skin Browning 발생 시기 및 발생률
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
Effects of Preharvest 1-methylcyclopropene Application on Fruit Quality Attributes and Targeted Metabolites of Cold-stored ‘Wonhwang’ Pears during Shelf Life
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
Antioxidant and anti-browning activities of leaf extracts from paper mulberry (Broussonetia kazinoki)
Food Science and Preservation
2024 .12
Changes in quality characteristics according to the storage period of garlic and onion due to natural browning inhibitor treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
최소 가공용 사과의 품종별 갈변정도
한국식품영양학회지
2018 .01
Tanshinone 1 prevents high fat diet-induced obesity through activation of brown adipocytes and induction of browning in white adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
갈변방지제 처리가 슬라이스 유자의 저장성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2021 .08
Nutritional Regulation of MicroRNA for Brown Fat Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Characterization of Volatile Organic Compounds in Brown Rice of 16 Elite Breeding Lines
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Biofortified Butter with α-Linoleic Acid Induces Fatty Acid Remodeling and Thermogenic Activation in the Brown Adipose Tissue
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
고온단시간 처리에 따른 저장 중 참당귀의 품질 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
Effects of Anti-browning Agents on Browning Related Enzyme Activities in Salted Chinese Cabbage During Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
갈변방지제 개발을 통한 신선편이 조각 배 상품화 연구
한국식품영양학회지
2017 .02
Genetic Variation of Brown rot Pathogen Population in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2023 .11
Control of brown rot about blooming period in peach
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2017 .11
Quality Comparison of Brown Rice Vinegar Manufactured Using Two Stages Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Selection and Fermentation Characteristics of Acetic Acid Bacteria for Producing Brown Rice Vinegar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effects of Different Anti-browning Agents on Phenol Oxidation and Callus Proliferation in Sageretia Theezans
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
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