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갈변방지제 처리가 슬라이스 유자의 저장성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2021 .08
The Understanding of Internal Browning Incidence in Cold-stored Asian Pears
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Changes in quality characteristics according to the storage period of garlic and onion due to natural browning inhibitor treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
과방중에 따른 ‘샤인머스캣’ 포도의 Skin Browning 발생 시기 및 발생률
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
최소 가공용 사과의 품종별 갈변정도
한국식품영양학회지
2018 .01
Tanshinone 1 prevents high fat diet-induced obesity through activation of brown adipocytes and induction of browning in white adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
갈변억제제 첨가에 따른 열풍건조 수프용 감자 플레이크 품질 특성
한국식품영양과학회지
2021 .02
Nutritional Regulation of MicroRNA for Brown Fat Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Antioxidant and anti-browning activities of leaf extracts from paper mulberry (Broussonetia kazinoki)
Food Science and Preservation
2024 .12
Effects of Anti-browning Agents on Browning Related Enzyme Activities in Salted Chinese Cabbage During Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of Different Anti-browning Agents on Phenol Oxidation and Callus Proliferation in Sageretia Theezans
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Discovery of Novel Dual Inhibitor of Cholinesterases from Brown Algae: in Vitro Studies Supported with in Silico Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality Comparison of Brown Rice Vinegar Manufactured Using Two Stages Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Control of brown rot about blooming period in peach
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2017 .11
Biological activities and potential industrial applications of bioactive components from brown seaweeds
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
Genetic Variation of Brown rot Pathogen Population in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2023 .11
Changes in pasting properties and free fatty acids of different brown rice cultivar during storage
Food Science and Preservation
2017 .07
팽이버섯(Flammulina velutipes) 교잡분리집단의 형태학적 특성 분석
한국버섯학회지
2015 .01
Protective Effects of Brown Rice according to Various Germinated Time on Upper Gastrointestinal Diseases
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Anti-Proliferating Effect of Brown Algae Extracts against Oral Carcinoma Cell Lines
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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