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이용수
Abstract
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MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
ACKNOWLEDGEMENTS
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Functional Characterization of Native Starches through Thermal and Rheological Analysis
Applied Biological Chemistry
2012 .01
Annealing 처리가 가교결합 옥수수전분의 저항전분 수율에 미치는 영향
한국식품과학회지
2002 .06
Influence of Amylose Content on Formation and Characteristics of Enzyme - resistant Starch
Journal of Food Science and Nutrition
1998 .12
Estimation of Resistant Starch Content of High-amylose Corn Starch
Food Science and Biotechnology
2004 .02
한국의 녹말 산업 발달사
식품과학과 산업
2018 .03
아닐링 처리가 밭벼와 논벼 찹쌀 전분의 호화에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
1991 .01
Effect of Low Level of Starch Acetylation on Physicochemical Properties of Potato Starch
Food Science and Biotechnology
2009 .02
Physicochemical Properties of Gamma-Irradiated Corn Starch
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .06
DSC에 의한 전분의 호화 특성에 관한 연구
한국식품영양과학회지
1988 .06
가교화 쌀 전분의 이화학적 특성
Applied Biological Chemistry
2006 .01
Evaluation of Molecular Weight Distribution, Pasting and Functional Properties, and Enzyme Resistant Starch Content of Acid-modified Corn Starches
Food Science and Biotechnology
2008 .08
가열방법에 따른 효소저항전분 생성
Applied Biological Chemistry
1997 .01
지류 문화재 보존처리용 전분계 풀의 특성 (제1보) : 전분의 종류에 따른 접착 특성
펄프·종이기술
2013 .08
내첨 전분을 이용한 표면사이징 대체에 관한 기초연구(제1보)
펄프·종이기술
2009 .06
The Effect of Heat Treatments on In Vitro Starch Digestibility and Resistant Starch of Selected Cereals
Food Science and Biotechnology
2004 .12
Physical and Molecular Characteristics of Cowpea and Acorn Starches in Comparison with Corn and Potato Starches
Food Science and Biotechnology
1998 .12
쌀, 옥수수, 칡 및 생강 전분의 알카리 호화
Applied Biological Chemistry
1984 .01
Gelatinization Characteristics of Pigmented Rice Starch (Suwon-415)
Food Science and Biotechnology
2001 .08
도토리 녹말의 이용에 관한 연구 -제 1 보 도토리 녹말의특성-
Applied Biological Chemistry
1975 .01
Changes in Pasting and Fluid Properties of Corn and Rice Starches after Physical Modification by Planetary Mill
Food Science and Biotechnology
2008 .08
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