지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
CONCLUSIONS
ACKNOWLEDGEMENTS
REFERENCES
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Detection for Irradiated Cereals by Maximum Viscosity in Amylograph
Food Science and Biotechnology
2000 .04
市販中인 七分搗米의 搗精度에 關한 調査
한국식품영양과학회지
1975 .04
국산 및 중국산 곡류(기장 및 수수)의 감마선 조사 여부 검지를 위한 점도측정
한국식품과학회지
2001 .12
Viscometric and Pulsed Photostimulated Luminescence Properties of Irradiated Glutinous Rice
Journal of Food Science and Nutrition
2004 .06
Mineral Contents of Cereals (Brown rice, Barley, Black rice and glutinous millet) according to Cooking Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Multiple Detection to Identify Irradiated Brown Rice of Different Origins
Food Science and Biotechnology
2002 .06
Application of Viscometric Method for the Detection of Irradiated Black and White Pepper
한국식품위생안전성학회지
2000 .01
습식연미 도정특성에 관한 연구
Applied Biological Chemistry
1992 .01
감마선 조사한 보리의 저장 안정성
한국식품영양과학회지
1999 .10
현미의 방사선 처리여부 판별을 위한 점도측정법의 검증
한국식품과학회지
2010 .04
Changes in pasting properties and free fatty acids of different brown rice cultivar during storage
Food Science and Preservation
2017 .07
Comparison of Apparent and Maximum Viscosity Methods for the Detection of Irradiated Wheat Flour
Food Science and Biotechnology
2000 .08
Detection of Irradiated Korean Wheat Flour by Viscosity and Pulsed Photostimulated Luminescence (PPSL) Methods
Journal of Food Science and Nutrition
2005 .06
Rice Cake Production Using Black Rice and Medium-grain Brown Rice
Food Science and Biotechnology
2001 .06
연삭식 도정기에 의한 도정 정도별 쌀의 이화학적 특성 변화
한국식품영양과학회지
2004 .01
30 kGy 감마선 조사된 곡류 분말의 아급성 독성평가
한국식품영양과학회지
2008 .10
Physicochemical Properties of Brown Rice and Germinated Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
0