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이용수
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요약
문헌
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Effect of Heat Treatment on the In Vitro Protein Digestibility and Trypsin Indigestible Substrate (TIS) Contents in Some Seafoods
한국식품영양과학회지
1985 .03
벼메뚜기 蛋白質의 營養價에 관한 연구
한국식품영양과학회지
1987 .05
Protein Nutritional Quality of Precooked Seafood as Predicted by the C - PER Assay
한국식품영양과학회지
1985 .03
Effects of heating methods on in vitro digestibility of shellfish produced in the East coast
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Effect of Godulbaegi(Korean Lettuce, Ixeris sonchifolia H.) Kimchi on the in vitro Digestibility of Proteins
한국식품영양과학회지
1995 .12
소화 효소 및 시간에 따른 고섬유소 사료의 In vitro 소화율 측정법
동물생명과학연구
2015 .06
반추위액 채취 시간이 사료작물의 In vitro 건물 소화율에 미치는 영향
축산시설환경학회지
2009 .01
가열 처리한 미꾸라지 단백질의 품질
한국식품영양과학회지
1999 .01
Distribution of Trypsin Indigestible Substrate(TI) in Seafoods and Its Changes during Processing - 1. Distribution and Post - mortem Changes of TI in Fish Muscle -
한국식품영양과학회지
1984 .03
경남 한산·거제만해역에서 생산된 패류의 위생학적 안전성 평가
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
타락죽의 효소저항전분 함량과 in vitro 전분 및 단백질 분해율에 대한 가열조건의 영향
한국식품과학회지
2004 .10
Pepsin 농도와 소화시간이 牛皮粉의 단백질 소화율에 미치는 영향
한국가금학회지
1984 .05
화학적 변성전분 및 라면 전분질의 In Vitro 소화율
한국식품과학회지
1994 .08
전분 소화율과 구조와의 상관성
식품과학과 산업
2014 .09
고감도 HPLC에 의한 시판 중인 패류 및 멍게의 마비성 패류독 모니터링
한국식품영양과학회지
2005 .07
PLANT PROTEINS AND THEIR IN VITRO DIGESTIBILITY IN CARPS USING pH-STAT METHOD
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
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