지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
감사의 글
문헌
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Bioavailability and Efficiency of Tea Catechins as an Antioxidant
Journal of Food Science and Nutrition
2002 .09
녹차, 오룡차 및 홍차 추출물의 Xanthine Oxidase 억제작용
한국식품영양과학회지
1995 .01
녹차의 카테킨류 분석법 개선
Applied Biological Chemistry
1992 .01
한국산 녹차추출물 catechin 성분의 ethanol 재추출 공정 최적화
Food Science and Preservation
2016 .10
Changes of Taste Quality and Catechins Content in Tea Extracts according to Elapsed Time an Ambient Temperature
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2007 .10
녹차 카테킨류의 pH에 대한 안정성 연구
한국식품위생안전성학회지
2002 .01
Changes in Sensory Quality and Catechins Content in Tea Extracts as Influenced by Infusion Temperatures and Times
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2007 .12
녹차, 오룡차, 및 홍차 추출물의 항균효과
한국식품영양과학회지
1995 .04
Development of Yellow Tea, Oolong Tea, and Black Tea Using Korean Green Tea
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
고 콜레스테롤 식이 투여 흰쥐에 있어서 녹차의 콜레스테롤 저하 효과
한국식품영양과학회지
2004 .01
Effects of Temperature, Illumination, and Sodium Ascorbate on Browning of Green Tea Infusion
Food Science and Biotechnology
2009 .08
Tea Production in China and Therapeutic Effect of Tea
식품과학과 산업
1989 .09
DPPH 방법을 통한 녹차의 항산화 활성에 대한 연구
한국식품영양과학회지
2004 .08
원적외선 처리가 녹차의 항산화능과 카테킨 함량에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2004 .04
Mechanism of Scavenging Reactive Oxygen Species of Tea catechins
한국식품과학회 심포지엄
2001 .06
Assessing Geographic Origins of Green Teas Using Instruments
Food Science and Biotechnology
2008 .10
Catechin Contents of Green Tea at Different Harvest Times
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Tea and Cancer
식품과학과 산업
2005 .09
Antioxidant Activity of Herbal Teas Available on the Korean Market
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .06
0