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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
고찰
요약
감사의 글
문헌
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[P10-196] Effect of 3-(4'-Hydroxyl-3',5'-Dimethoxyphenyl)propionic Acid on Oxidative Stress in the Liver of Apo E Deficient Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[OP-5] Antiatherosclerotic Effect of Active Principle of Kimchi, 3-(4'-Hydroxyl-3', 5'-Dimethoxyphenyl)Propionic Acid through Attenuating Oxidative Stress Status and Inflammatory Response in Apo E Deficient Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
배추김치의 dichloromethane 획분으로부터 항산화 물질의 분리 및 동정
한국식품과학회지
2004 .02
[P8-207] Lipid lowering effect of 3一 (4’一 hydroxyl一 3’,5’一 dimethoxyphenyl) propionic acid (HDMPPA) in apoE knockout mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
3 - (4' - hydroxyl - 3',5' - dimethoxyphenyl) Propionic Acid Suppresses NO Production and Elevates GSH Levels in Murine Macrophages
Journal of Food Science and Nutrition
2004 .09
The Inhibitory Effect of Propionic Acid on the Growth Response of Salmonella typhimurium
Food Science and Biotechnology
2004 .08
Determination of naturally occurring propionic acid in pulses and tuber crops
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Improvement of Distillation and Extraction Conditions for Analysis of Propionic Acid in Bakery Products
Food Science and Biotechnology
2003 .08
[P1-02] Monitoring of Propionic Acid in Commercially Distributed Foods and Foodstuffs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Monitoring of Naturally Occurring Benzoic Acid, Sorbic Acid, and Propionic Acid in Vegetables, Animals and Processed Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Determination of Naturally Occurring Propionic Acid in Vegetables, Animals and Processed Foods by GCMS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Listeria monocytogenes Scott A의 성장과 열저항성에 미치는 유기산의 영향
한국식품영양과학회지
1994 .05
ApoE(-/-) Mice에서 배추김치 활성 성분인 3-(4'-hydroxyl-3',5'-dimethoxylphenyl)Propionic Acid의 장기 지질저하 효과
한국식품영양과학회지
2008 .11
Classification by the amino acid analysis on the Korean and Chinese Cabbage Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Hydroperoxide 및 hydroxyl radical에 의한 종이의 노화 연구
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .04
재래식과 개량식 발효식품의 유기산 분포
한국식품영양과학회지
2003 .12
배추김치의 표준화 연구
한국식품과학회지
1998 .04
중국산 죽순대(毛竹)로부터 제조한 竹酢液의 특성
산림바이오에너지
2003 .09
한국(韓國) 간장중(中)의 유기산(有機酸)에 대(對)하여
Applied Biological Chemistry
1967 .01
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