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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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Physical characteristics of Pleurotus eryngii by drying methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Pleurotus eryngii 균 처리 닥섬유의 특성
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2012 .10
함초 조다당체 및 조사포닌의 생리활성
Food Science and Preservation
2009 .02
큰느타리버섯(Pleurotus eryngii) 조다당체 분획의 항산화 및 항종양활성
한국식품영양과학회지
2004 .12
큰느타리버섯 균사체로 제조한 발효두부 추출물의 면역 활성
한국식품영양과학회지
2010 .01
큰 느타리버섯(Pleurotus eryngii)의 이화학적 특성
Food Science and Preservation
2004 .09
[P8-316] Anti-allergic and physiological activities effects of Pleurotus eryngii extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Monitoring the Functional Properties of Pleurotus eryngii Extracts Using Response Surface Methodology
Food Science and Biotechnology
2007 .04
Biosorptive capacity of Cd²⁺ and Pb²⁺ by lyophilized cell of Pleurotus eryngii
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2011 .05
Effect of Oral Administration of the Crude Polysaccharide Isolated from Ginseng Berry on NK Cells and Tumor Metastasis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
큰느타리버섯 재배사의 구조설계용 자료 분석
한국농공학회논문집
2005 .01
Immune-enhancing Activity of Polysaccharides Isolated from Ginseng Berry on RAW264.7 Macrophage Cells
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Pleurotus eryngii 균 전처리 Hemp 섬유의 현미경적 관찰
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2012 .04
Modulation of Immune Response by Crude Polysaccharides from Enzyme Digests of Green Tea Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Intestinal Immune-Stimulating Activities by Oral Administration of the Crude Polysaccharide from Korean Persimmon Vinegar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Immunomodulation Effect of Crude Polysaccharide Extracted from Red Ginseng Processing by-Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Immunomodulation Effect of Crude Polysaccharides Extracted from Red Ginseng Bark
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Effect of Crude Polysaccharide from Ginseng Leaf Treated with Pectinase under on NK-cell and Anti-Metastatic Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Immunomodulatory and Anti-Metastatic Activities of a Crude Polysaccharide Isolated from Korea Apple Vinegars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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