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이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
REFERENCES
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Effects of Electron Beam Irradiation on Functional and Other Associated Properties of Pork Myofibrillar Salt-Soluble Proteins
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .03
Effects of Hydrostatic Pressure on Myofibrillar Protein Extracted from Bovine Semitendinosus
한국축산식품학회 학술발표초록집
2004 .01
전자선 조사가 분쇄 돈육의 저장 중 산화와 미생물적 안정성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2002 .01
Comparison of Quality of Bologna Sausage Manufactured by Electron Beam or X-Ray Irradiated Ground Pork
한국축산식품학회지
2014 .01
원산지별 건고추 분말의 미생물학적 및 이화학적 품질특성에 대한 electron beam 조사처리의 효과
한국식품과학회지
2015 .02
Fundamental Research on the Changes of Immunoreactivity (IR) of Bivi Myosin Molecules by $^{60}CO$ ${\gamma}-Irradiation$
한국축산식품학회 학술발표초록집
1997 .01
A Comparison of the Efficiency of Electron Beam Irradiation on Enzymatic Hydrolysis between 4 Doses of 25 kGy and a Single Dose of 100 kGy for Bioethanol Production
Applied Biological Chemistry
2012 .01
[P4-11] Effect of Electron Beam Irradiation on the Qualities of Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Immunological Assay to Detect Irradiated Beef
Journal of Food Science and Nutrition
2001 .06
Analysis of Methionine Oxidation in Myosin Isoforms in Porcine Skeletal Muscle by LC-MS/MS Analysis
한국축산식품학회지
2016 .01
Combined Effect of Aging and Irradiation on Physicochemical Quality of Pork Shoulder
Food science of animal resources
2019 .01
저선량 전자선 조사 수입 오렌지의 저온 저장 중 품질 특성
한국식품영양과학회지
2015 .01
Development of Immunological method for Monitoring physico-chemical changes of Muscle Myosin. I . Establishment and preliminary application of Ci-ELISA to myosin subfragments
한국축산식품학회 학술발표초록집
1996 .01
Red muscle myosin과 White muscle myosin의 생물활성의 비교
한국식품과학회지
1986 .06
卵白단백질에 대한 감마선 조사의 영향
한국식품영양과학회지
1998 .04
Microbial Decontamination of Angelica gigas Nakai Using Electron Beam Irradiation
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .12
Effects of Electron Beam and Ultraviolet-C Irradiation on Quality and Microbial Populations of Leafy Vegetables during Storage
Applied Biological Chemistry
2013 .01
[P4-12] Improvement in Qualities of Red Ginseng by Electron Beam Irradiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
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