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Combination Effect of Modified Atmosphere Packaging and Electron Beam Irradiation on the Oxidative and Microbiological Stability of Ground Pork during Storage
한국축산식품학회지
2002 .01
Conveyer 이동 속도를 달리한 전자선 조사가 돈육의 냉장 중 산화와 미생물적 안정성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2003 .01
Effects of Electron Beam Irradiation on Functional and Other Associated Properties of Pork Myofibrillar Salt-Soluble Proteins
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .03
Changes of SDS-PAGE Pattern of Pork Myofibrillar Proteins Induced by Electron Beam Irradiation
Journal of Food Science and Nutrition
2005 .12
감마선 또는 전자선 조사된 분쇄돈육과 돈육패티의 저장 중 품질특성 비교
한국축산식품학회지
2009 .01
전자선 조사 양념 오징어 젓갈 및 부재료의 미생물학적 및 관능적 특성
Korean Journal of Agricultural Science
2008 .12
Comparison of Quality of Bologna Sausage Manufactured by Electron Beam or X-Ray Irradiated Ground Pork
한국축산식품학회지
2014 .01
[P4-11] Effect of Electron Beam Irradiation on the Qualities of Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Electron Beam 조사가 고추장 분말의 품질에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2000 .08
전자선 조사에 의한 국내산 신선 돈육의 미생물학적 및 관능적 특성 변화
한국식품과학회지
1999 .06
저선량 전자선 조사 수입 오렌지의 저온 저장 중 품질 특성
한국식품영양과학회지
2015 .01
저선량 전자선 조사가 살구의 저장 중 품질특성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2008 .07
Effect of Fresh Garlic on Lipid Oxidation and Microbiological Changes of Pork Patties during Refrigerated Storage
한국축산식품학회지
2014 .01
Microbiological and physicochemical qualities of 3 kinds of laver products after electron beam irradiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Combined Effect of Aging and Irradiation on Physicochemical Quality of Pork Shoulder
Food science of animal resources
2019 .01
[P2-29] A Study of Microbiological Changes and Sensory Evaluation of Imported Kiwifruit by Electron-beam Irradiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
저선량 전자선 조사 수입 오렌지의 상온저장 중 품질 특성
한국식품영양과학회지
2015 .03
Effect of Irradiation on the Color, Microbiological Quality, and Sensory Attributes of Frozen Ground Beef, Pork, and Chicken after 6 Months at-6℃
Food Science and Biotechnology
2008 .02
Effects of Pumpkin (Cucurbita moschata Duch.) Leaf Ethanolic Extracts on Lipid Oxidation and Microbial Activity in Refrigerated Raw Ground Pork
한국축산식품학회지
2011 .01
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