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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약 및 결론
문헌
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대추 추출물이 유산균의 생육에 미치는 영향
동아시아식생활학회지
2006 .06
Development of Lactic Acid Bacteria Growth Model Isolated from Kimchi
한국생명과학회 심포지움
2005 .04
Utilization of Lactic Acid Bacteria in Food Processing
한국생명과학회 학술발표회
2000 .01
Lactic Acid Bacteria : An Overview of Beneficial Effects
한국미생물학회 학술대회논문집
2014 .04
Lactic Acid Bacteria : First Steps in the Post-Genomic Area
한국미생물학회 학술대회논문집
2003 .05
Isolation and Identification of Noble Lactic Acid Bacteria
Quantitative Bio-Science
2018 .11
Quality Characteristics of Fermented Soybean by Lactic Acid Bacteria
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2006 .11
Glucose와 Yeast Extract를 이용하여 배양된 유산균을 이용한 하수 일차 슬러지의 가용화
한국미생물·생명공학회지
2012 .01
오갈피( Acanthopanax sessiliflorum Seeman) 추출액이 유산균의 생육에 미치는 영향
동아시아식생활학회지
2006 .06
Antioxidant Activity of Probiotic Lactic Acid Bacteria
한국미생물학회 학술대회논문집
2013 .05
Effect of hydrothermal extract from Codonopsis lanceolata Benth. et Hook on the growth of lactic acid bacteria and harmful bacteria
한국식품조리과학회 학술대회지
2003 .01
Regulation of Class Ⅱ Bacteriocin Production in Lactic Acid Bacteria
한국미생물학회 학술대회논문집
2003 .05
백련초 추출물의 김치발효 젖산균과 식중독균에 대한 항균효과
한국생활과학회지
2011 .12
Linoleic Acid Increased in Safflower Seed Using Lactic Acid Bacteria
한국미생물학회 학술대회논문집
2013 .05
Probiotic Properties of Lactic Acid Bacteria from Kimchi
한국미생물학회 학술대회논문집
2012 .05
Metabolomics Understanding of Lactic Acid Bacteria during Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2016 .04
Antioxidant Effect of Lactic Acid Bacteria-Fermented Ginseng Extracts (FGE)
한국미생물학회 학술대회논문집
2014 .04
Inhibition of Biogenic Amines Producing Bacteria by Lactic Acid Bacteria
한국생명과학회 심포지움
2008 .10
Development of a Colorimetric Quantification Method for Characterization of Lactic Acid Bacteria
한국미생물학회 학술대회논문집
2016 .04
Bioconversion of Potential Efficacy Compound in Medicinal Plants through Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
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