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이용수
서론
실험재료 및 방법
결과 및 고찰
결론
감사의 글
문헌
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버섯의 장내 유산균 증식 효과
한국식품과학회지
1996 .10
Growth Responses of Grain Extracts on Human Intestinal Bacteria
Food Science and Biotechnology
2000 .12
Food Ingredients and Human Intestinal Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
한국산 표고버섯 Extract 제조에 대한 연구
한국식품과학회지
1990 .12
장내유산균 증식인자의 신속한 검색
한국식품위생안전성학회지
1993 .01
김치 발효에 의한 장내병원균의 생육저해효과
한국식품과학회지
2002 .06
표고버섯(Lentinus edodes)추출물의 항균활성
Food Science and Preservation
2003 .03
Effect of Growth-Inhibitory Substances from Domestic Medicinal Plants against Human Lactic Acid and Harmful Intestinal Bacteria
Food Science and Biotechnology
2000 .08
Growth-Inhibiting Effects of the Extracts from Coniferous Leaves against Intestinal Bacteria
Food Science and Biotechnology
2004 .08
Changes in Quality of Shiitake Mushroom(Lentinus edodes) by Different Drying Methods
한국식품과학회지
1989 .02
Effect of CO2 Concentration in CA Conditions on the Quality of Shiitake Mushroom (Lentinus edodes) during Storage
한국식품과학회지
1989 .08
과실 및 채소류의 저장에 있어서 Lactic Acid Bacteria 의 이용
Food Science and Preservation
1999 .06
Safety Evaluation and Functional Characteristics of Probiotic Lactic Acid Bacteria Isolated from Intestinal Tract of Raw Fish
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Antioxidative Activity and GABA Content of Mushroom Water Extracts Fermented by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
김치의 섭취가 인체의 장내 미생물에 미치는 영향
한국식품과학회지
1996 .10
Growth Responses of Various Flower Extracts toward Human Intestinal Microflora
Food Science and Biotechnology
2002 .10
[S16-1] Health Benefit Effects by Plant-derived Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Lactic Acid Bacteria and Healthy Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
김치의 위생학적 우수성
한국식품위생안전성학회지
2008 .01
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