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이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
ACKNOWLEDGEMENT
REFERENCES
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Color, Textural Characteristics and Sensory Quality of Strawberry Puree-Substituted Kochujang during Fermentation
Journal of Food Science and Nutrition
2008 .06
Effects of Strawberry Puree and Red Pepper Powder Contents on Physicochemical Properties of Kochujang Analyzed Using Response Surface Methodology
Journal of Food Science and Nutrition
2008 .09
Effect of Strawberry Calyx Extract on Quality Characteristics of Strawberry Puree Beverage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Summer-Autumn Production of June-Bearing Strawberries with a Short-Day Treatment
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Reduced Leptin and Raised Glycerol Secretions in Mouse 3T3-L1 Adipocytes by Garlic-added Kochujang
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .06
Characteristics of Taste Components of Commercial Kochujang
Food Science and Biotechnology
2003 .04
홍삼첨가 고추장의 관능적 특성 및 미생물과 효소력의 변화
한국식품영양과학회지
1999 .08
Current Situations of European Strawberry Industry and Strawberry Breeding and Physiology
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Isolation and Identification of Bacillus cereus from Fermented Red Pepper-Soybean Paste (Kochujang), and Its Heat Resistance Characteristics
Food Science and Biotechnology
2008 .02
Flow Properties of Kochujang Using Back Extrusion Method
Food Science and Biotechnology
2000 .10
저장조건에 따른 전통고추장의 성분 특성 변화
한국식품과학회지
2002 .06
Analysis of Physicochemical Characteristics of Kochujang Produced from Gyeongsang-do
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
韓國在來式고추장熟成中의 主要成分 및 微生物의 變化
한국식품영양과학회지
1987 .08
Effects of Conditions for Heat Treatment on the Quality Characteristics of “Maehyang” Strawberry puree
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Recent Trends on Strawberry Cultivars and Production Technology in Japan
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
저식염 고추장 저장시 항균물질 혼합첨가의 영향
Applied Biological Chemistry
2008 .01
Current Situations of Korean Strawberry Industry and Strawberry Transplant Propagation by Using Plant Factory Technology
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
홍삼 첨가에 따른 고추장의 이화학적 특성 변화
한국식품영양과학회지
1999 .08
Evaluation of Physicochemical Characteristics of Kochujang Produced from Jeolla-do
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
수확 후 CO₂ 처리 시기 및 농도에 따른 ‘설향’ 딸기 저장 중 품질변화
Food Science and Preservation
2016 .02
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