지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
REFERENCES
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Effect of Strawberry Puree on the Physicochemical Properties of Kochujang
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .09
홍삼첨가 고추장의 관능적 특성 및 미생물과 효소력의 변화
한국식품영양과학회지
1999 .08
韓國在來式고추장熟成中의 主要成分 및 微生物의 變化
한국식품영양과학회지
1987 .08
Characteristics of Taste Components of Commercial Kochujang
Food Science and Biotechnology
2003 .04
Characteristics of Fig-added Traditional Kochujang
Food Science and Biotechnology
2002 .12
Reduced Leptin and Raised Glycerol Secretions in Mouse 3T3-L1 Adipocytes by Garlic-added Kochujang
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .06
Effects of Strawberry Puree and Red Pepper Powder Contents on Physicochemical Properties of Kochujang Analyzed Using Response Surface Methodology
Journal of Food Science and Nutrition
2008 .09
소금의 종류를 달리한 고추장의 발효 특성
한국식품과학회지
2003 .08
고추장 제조시 발효가 항돌연변이 및 in vitro 항암효과에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2014 .12
Effect of Fermentation Time on Rheological Properties of Kochujang in Steady and Dynamic Shear
Food Science and Biotechnology
1999 .10
한약재를 첨가한 고추장의 품질특성
Food Science and Preservation
2005 .12
Flow Properties of Kochujang Using Back Extrusion Method
Food Science and Biotechnology
2000 .10
Isolation and Identification of Bacillus cereus from Fermented Red Pepper-Soybean Paste (Kochujang), and Its Heat Resistance Characteristics
Food Science and Biotechnology
2008 .02
저장조건에 따른 전통고추장의 성분 특성 변화
한국식품과학회지
2002 .06
Effect of Strawberry Calyx Extract on Quality Characteristics of Strawberry Puree Beverage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Quality Characteristics of Kochujang Prepared with Different Meju Fermented with Aspergillus sp. and Bacillus subtilis
Food Science and Biotechnology
2008 .06
Anti-Obesity Effect of Garlic-added Kochujang in 3T3-L1 Adipocytes
Journal of Food Science and Nutrition
2008 .06
양념류를 첨가한 전통고추장의 숙성중 이화학적 특성 변화
한국식품과학회지
2001 .06
홍삼 첨가에 따른 고추장의 이화학적 특성 변화
한국식품영양과학회지
1999 .08
방사선 조사 고추장의 발효 특성
한국식품과학회지
1998 .08
0