메뉴 건너뛰기
.. 내서재 .. 알림
소속 기관/학교 인증
인증하면 논문, 학술자료 등을  무료로 열람할 수 있어요.
한국대학교, 누리자동차, 시립도서관 등 나의 기관을 확인해보세요
(국내 대학 90% 이상 구독 중)
로그인 회원가입 고객센터 ENG
주제분류

추천
검색
질문

논문 기본 정보

자료유형
학술저널
저자정보
저널정보
한국관광레저학회 관광레저연구 관광레저연구 제17권 제1호(통권 제30호)
발행연도
2005.2
수록면
247 - 265 (19page)

이용수

표지
📌
연구주제
📖
연구배경
🔬
연구방법
🏆
연구결과
AI에게 요청하기
추천
검색
질문

초록· 키워드

오류제보하기
In competitive market situation, hotel manager has sought to find effective sales promotion tactics and they find another way to increase hotel revenue to save cost of hotel management. Many researches have introduced customer satisfaction to create competitive advantage to increase or maintain their revenues and human resource management techniques to save their managerial cost for manual efficiency. But the extant study rarely examined the role of moving line management culinary facilities for the hotel industry. And this study has explored the influence about job effectiveness of culinary facility for hotel industry, particularly how moving line management of food and beverage department will be mediated the relation with job effectiveness and culinary facility to find a way of.

목차

Abstract
Ⅰ. 서론
Ⅱ. 이론적 배경 및 가설설정
Ⅲ. 연구방법
Ⅳ. 실증분석 결과
Ⅴ. 결론
참고문헌

참고문헌 (21)

참고문헌 신청

함께 읽어보면 좋을 논문

논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!

이 논문의 저자 정보

이 논문과 함께 이용한 논문

최근 본 자료

전체보기

댓글(0)

0

UCI(KEPA) : I410-ECN-0101-2009-326-016226651