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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
감사의 글
문헌
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Comparison of the Permeability of Stilbene Analogues in Caco-2 Cells
Food Science and Biotechnology
2008 .06
Antioxidant and Cell Protective Effects of Different Parts from Mulberry (Morus alba L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Physicochemical Characteristics and Analysis of Functional Constituents of Three Different Mulberry(Morus alba L.) Fruit Juices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Quantitative Changes of Functional Constituents and Sensory Properties According to Processing Methods of Mulberry (Morus alba L.) Leaves and Preparation of High Quality Mulberry Leaf Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
오디 당침출액의 HepG2 세포에서 H2O₂로 야기된 산화적 스트레스 보호 효과
Food Science and Preservation
2015 .10
Identification of Key Volatile Compounds Found in Mulberry Fruits (Morus alba Linn)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
[P8-155] Analysis of Stilbene contents in Mulberry (Morus alba L.) leaves and Fruits by HPLC with Phorodiode Array and UV Detectior
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Optimization of Drying Process for Semi-Dried Mulberry Fruits (Morus alba L.) using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Biological Activities of Fermented Mulberry (Morus alba L.) Root Bark Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quantitative Changes of Polyphenols of Mulberry (Morus alba L.) Wines and Vinegars during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
전라북도 오디뽕 재배지 토양화학성
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2012 .06
Anti-adipogenic Activities of Mulberry Leave (Morus alba L.) Extract through Regulating 3T3-L1 Adipogenesis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
상심자(Morus alba)의 운동능력 향상과 스트레스 개선효과
한국식품과학회지
2005 .02
오디(Morus alba) 와인의 최적 발효조건 및 발효 특성
한국식품과학회지
2008 .02
Effect of Stilbenoids on TNF-α-induced Adipokine Secretion
Food Science and Biotechnology
2009 .10
최소가공기술을 이용한 오디 과실주스의 제조
한국식품과학회지
2004 .04
Evaluation of Antioxidant and Antibacterial Activities of Morin Isolated from Mulberry Fruits (Morus alba L.)
Applied Biological Chemistry
2012 .01
Mulberry (Morus alba L.) Fruit Extract Increases Insulin Sensitivity and Regulates Hepatic Glucose Metabolism in Diabetic db/db Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
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