지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
항암작용에 대한 차폴리페놀의 생화학적 연구
한국식품과학회 심포지엄
1995 .06
Diversity of Soil Invertebrates in Sugar Cane Area after Land Application of Sugar Factory Distillery Spent Wash
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
식초산업의 현황과 기능성 그리고 발전 전략
식품과학과 산업
2020 .06
Anti-Carcinogenic and Chemopreventive Phytochemicals from Horticultural Crops
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Volatile Flavor Components in Pumpkin Vinegar
Journal of Food Science and Nutrition
1998 .06
An History of the Manufacturing Technology of Korean Native Vinegar : Referred especially on Vinegars which appeared in Old Texts of Korean Agriculture
한국식품과학회지
1971 .04
정치배양 및 시판 현미식초의 품질특성 비교
Food Science and Preservation
2012 .04
Domestic and Overseas Vinegar Industry Status
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effect of Liquid Herbicide Combined with Rice Vinegar and Wood Vinegar on Barnyard Grass (Echinocloa crus-galli)
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2011 .12
시판 고산도 식초의 이화학적 품질 및 항산화 특성
한국식품영양과학회지
2013 .08
한국인의 당류 섭취현황과 만성질환에 미치는 영향
식품과학과 산업
2016 .09
시판 과일식초의 발효방법에 따른 이화학적 특성 비교
한국식품영양과학회지
2013 .05
Comparison between compositions of wood and rice hull vinegars
한국유기농업학회 학술발표대회 논문집
2009 .01
In vitro Evaluation of Functional Activities of Fermented Dropwort Vinegar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Sugar Consumption and Health
Food Science and Biotechnology
1998 .12
Improving Fruit Quality in ‘Hayward’ Kiwifruit Using Proper Leaf to Fruit Ratios and Girdling
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2009 .12
시판 과실식초의 이화학적 품질 및 향기성분 비교
Food Science and Preservation
2010 .10
식초의 농도가 초밥의 식품안전성 및 품질에 미치는 영향
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
Quality Characteristics of Commercial Grape Vinegar during Long-Term Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
0